© Kuva: Juha Tamminen

KuPS – FC Inter: KuPS hakee revanssia

Veikkausliiga
KuPS – FC Inter
Tiistai 07.07. klo 18:30

Viikolla pelataan Veikkausliigan toinen kierros ja eräs kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista on Kuopiossa, jossa hallitseva mestari KuPS isännöi loppuun asti mestaruudesta taistellutta FC Interiä. Molemmat aloittivat tämän kauden Veikkausliigan voitoilla ja onnistuivat maalinteossa kolme kertaa. Lähtökohdat toiseen otteluun ovat siis lupaavat.

KuPS käytti avauskierroksella HIFKin puolustuksen alkukankeuden täydellisesti hyväkseen ja latoi taululle ratkaisevat 0-3 lukemat jo ensimmäisen vartin aikana. Kontrolli säilyi pelin loppuun asti ja esitys oli vakuuttava. Tähän otteluun tuli jobinpostia hyökkääjä Lucas Rangelin loukkaantumisen muodossa. Lisäksi Tommi Jyry on poissa. KuPS hakee vieraista revanssia, sillä juhannuksen jälkeen kuopiolaiset tippuivat Interille Suomen Cupista rankkareiden jälkeen.

FC Inter voitti odotetusti avausottelussa RoPSin, mutta esitys jätti hieman kysymyksiä ilmaan. Vieraat olivat loukkaantumisten kanssa epäonnisia ja joutuivat pelaamaan vaihtotapahtumien täytyttyä ottelun lopun vajaalla. Turkulaiset hallitsivat ottelua, mutta tekivät helppoja virheitä, joihin tiistaina ei ole varaa. Jose Riveirolla on siis edelleen töitä pelin tiivistämisen kanssa. Turkulaisten riveistä puuttuu Kuopion reissulta Matias Ojala.

Lyö vetoa ottelusta:

Avauskierroksen perusteella KuPS on tällä hetkellä illan joukkueista edellä ja lähden tähän otteluun kotivoitto edellä. Myös runsasmaalisuus tuntuisi hyvältä vedolta, mutta varsinainen vetosuositus on KuPS voittaa ottelun kertoimella 2,17.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.