© Kuva: Getty Images

Malmö FF – Hammarby: Isännillä tuoreemmat jalat

Allsvenskan
Malmö FF – Hammarby
Torstai 23.07. klo 20:00

Ruotsin Allsvenskania pelataan jo kymmenettä kierrosta ja jyvät alkavat erottua akanoista. Norrköping on ollut alkukauden vakuuttavin joukkue ja se näyttää tällä hetkellä ehdottomasti vahvimmalta mestaruuskandidaatilta. Myös Malmö FF on aloittanut kohtuullisesti ja luokaltaan se kuuluu sarjan parhaimmistoon.  Hammarby on käynnistynyt hitaasti ja on alemmassa keskikastissa.

Malmö oli viime kierroksella kotonaan Kalmaria vastaan tauolla tappiolla, mutta oli pelillisesti selvästi vieraita vahvempi ja nousi toisella jaksolla ansaitusti voittoon. Voittolukemat olisivat voineet olla paljon leveämmätkin. Malmöllä on työntää kentälle laadukkaita vaihtoehtoja ja Kalmar -ottelussakin nähtiin hieman kierrätystä. Niinpä Bajenia vastaan Jon Dahl Tomasson saa kehiin tuoreita jalkoja.

Hammarby pelasi maanantaina kotitasapelin IFK Göteborgia vastaan. Esitys oli hyvin kaksijakoinen: kehnon avausjakson jälkeen isännät paransivat ja menivät johtoon. Göteborgilaiset saivat kuitenkin lisäajalla pilkun ja tulivat tasoihin. Paulinho ja Dennis Widgren jouduttiin vaihtamaan toisen jakson alkupuolella. Jeppe Andersen sai kortit täyteen ja huilaa tänään. Pahimmassa tapauksessa Hammarbyn penkki käy kapeaksi vain kahden lepopäivän jälkeen.

Lyö vetoa ottelusta:

Malmö FF on joukkueista vahvempi ja lähden liikkeelle kotivoitosta. Hammarbyn tulivoiman puute ja kysymysmerkit kokoonpanossa painavat vaakakupissa raskaasti. Lisäksi isännillä on ollut yksi lepopäivä enemmän ennen tätä matsia. Vetosuositus on siis Malmö FF voittaa ottelun kertoimella 1,73.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.