35 A-maaottelua pelannut Markus Halsti on lähellä paluuta Ruotsin kentille. Viime syksynä Allsvenskanista Superettanin pudonnut AFC Eskilstuna on neuvotellut 36-vuotiaan suomalaisen kanssa sopimuksesta. Keskustelut vahvisti P4 Sörmlandille Eskilstunan urheilujohtaja Tore Eliasson.

– Olen käynyt keskusteluja joidenkin pelaajien kanssa. Muun muassa aiemmin Östersundissa pelanneen Jamie Hopcuttin ja Esbjergin Markus Halstin kanssa. Halsti on todella hyvä johtajatyyppi, josta ovat myös muut seurat suuresti kiinnostuneita, Eliasson totesi.

– Voi olla, että värväämme toisen ison nimen, joka saapuu entisestä Ruotsin mestariseurasta. Yhdestä perinteikkäimmistä. Pidämme kuitenkin sen suhteen matalaa profiilia, sillä emme ole edenneet asian kanssa.

– Parhaalta tilanne näyttää Markus Halstin kanssa. Meillä on erittäin hyvä keskusteluyhteys, ja toivotaan, ettei mikään toinen seura päihitä tarjoustamme.

[readmore from=Halsti-Markus]

Markus Halsti pelasi Ruotsin suurseura Malmö FF:ssä vuosina 2008-2014, ja voitti noina vuosina kolme Allsvenskanin mestaruutta. Sittemmin hän on pelannut DC Unitedissa, FC Midtjyllandissa ja Esbjergissä. Tällä kaudella Halsti pelasi Esbjergissä 18 sarjaottelua. Veikkausliigaa Halsti on pelannut vain HJK:ssa.

Eskilstuna on tällä hetkellä Superettanissa putoamisviivan alapuolella saatuaan kahdeksasta ottelustaan vain kuusi pistettä.

Lähde: Fotbollskanalen