Sarjaa johtavalle KuPS:lle harmillinen takaisku – Pedro Vitorin kausi ohi, nähdäänkö vielä hankintoja?

© Kuva: Juha Tamminen
Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

KuPS tiedotti torstaina, että lainalla ukrainalaisesta PFK Lvivistä pelanneen Pedro Vitorin kausi on ohi loukkaantumisen takia.

Vitor ehti pelata neljässä ottelussa tällä kaudella. Keskiviikon FC Lahti -ottelusta Vitor oli jo pois kokoonpanosta. KuPSin nettisivuilla kerrotaan, että Vitor loukkasi itsensä harjoituksissa alkuviikosta. Vamma on sen verran vakava, ettei Vitoria nähdä enää tällä kaudella Keltamustassa.

Vitor pelasi laitalinkkinä KuPSin systeemissä, ja hän tuli vaihdosta useimmiten Usman Salen tilalle oikealla laidalle. KuPS teki hiljattain kovan hankinnan, kun viime kauden kapteeni Petteri Pennanen saapui Kuopioon Indonesiasta.

Pennanen sai Lahtea vastaan keskiviikkona ensimmäiset minuutit. Pennanen tuli pelissä nimenomaan Salen tilalle, joten Vitorin loukkaantuminen ei ainakaan tältä osin tuota niin suurta lovea hallitsevan mestarin kokoonpanoon. Toisaalta myös Tommi Jyry on tällä hetkellä telakalla, eikä miehen paluusta ole takeita tämän kauden puolella.

Viime maanantaina aukesi Veikkausliigan siirtoikkuna. Nähtäväksi jää aikooko KuPS vielä vahvistaa joukkuettaan ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

KuPS on mukana Mestarien liigan karsinnoissa, joista seura tekee vähintään noin 860 000 euroa. Toisaalta viime kauden mestaruus oli seuralle iso ponnistus myös taloudellisesti, sillä seura teki kaudesta yli miljoona euroa tappiota.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!