Schalken pelaajalle varoitus seuralta – esiintyi Instagramissa arkkivihollisen paita päällä

© Kuva: Getty Images

Bundesliigaseura Schalken pelaaja Rabbi Matondo on saanut seuralta varoituksen esiinnyttyään sosiaalisessa mediassa Dortmundin paita päällä. Dortmund ja Schalke ovat verivihollisia, ja heidän väliset kohtaamiset tunnetaan Ruhrin derbyinä.

Matondo ja Dortmundissa pelaava Jadon Sancho ovat hyviä ystävyksiä keskenään. He pelasivat molemmat aikoinaan samaan aikaan Manchester Cityn akatemiajoukkueessa.

Instagramissa levinneessä postauksessa Matondo harjoitteli kuntosalilla Dortmundin paita päällä, jossa selässä luki Sanchon nimi. Julkaisu on jo poistettu, mutta se ehti kerätä vihaisia kommentteja kannattajilta ja entisiltä Schalken pelaajilta.

Tieto levisi myös Schalken johdon korviin. Sieltä oltiinkin nopeasti yhteydessä Matondoon tapauksen johdosta puhelimitse.

– Tein Rabbi Matondolle selväksi puhelimessa, että se oli ajattelematon teko. Hän on vasta 19-vuotias, mutta näin ei saisi tapahtua. Kerroimme hänelle, että hänen pitää reagoida tähän oikein kentällä ja sen ulkopuolella, Schalken urheilutoimenjohtaja Jochen Schneider sanoi Sky Sportsille.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.