Seinäjoen Jalkapallokerho ja toppari José Nadson ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä.

Kokenut brasilialaispuolustaja liittyi SJK:hon maaliskuussa 2019 ja lukeutui viime kaudella joukkueen harvoihin onnistujiin Veikkausliigassa. Nadson, 35, pelasi viime vuonna 17 sarjaottelua ja onnistui maalinteossa kerran.

Tänä vuonna hän on pelannut kolme ottelua SJK:n kanssa Suomen Cupin lohkovaiheessa ja esiintynyt heinäkuun alussa SJK Akatemian mukana Ykkösen pelissä KTP:tä vastaan. Tämän kauden Veikkausliigassa Nadson ei ole ollut kokoonpanossa kertaakaan.

Aiemmin urallaan Nadson on pelannut kotimaassaan Associação Atlética Portuguesan ja Nacional Atlético Cluben joukkueissa sekä moldovalaisessa FC Sheriffissä, belgialaisessa Genkissä ja venäläisessä Krylja Sovetov Samarassa.

SJK on aloittanut kautensa Veikkausliigassa yhdellä voitolla, tasapelillä ja tappiolla.

Minna Kallasvuo

@MKallasvuo

Mikko Knuuttila

@MikkoKnuuttila
Tämä ei yllättänyt niin kuin HIFK:n uutinen. Nadson ei näyttänyt mahtuvan Honkavaaran suunnitelmiin ja siirtoikkunan ollessa aukeamassa, veteraanipelaajaa on roikottaa väkisin ryhmässä. #Veikkausliiga

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
Obrigado José Nadson ⚽️✨🇧🇷

SJK ja puolustaja José Nadson ovat purkaneet yhteisymmärryksessä kautta 2020 koskevan pelaajasopimuksen.

SJK kiittää José Nadsonia lämpimästi ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen. 💫

📄: sjk.fi/uutiset/jose-n…

#SJKfi #Veikkausliiga
#IlkkaPohjalainen haastattelussa edellisen #SJK kotipelin yhteydessä kävi selväksi, että Nadson ei päävalmentajan mukaan ole riittävän hyvässä kunnossa liigaan. #Veikkausliiga #jalkapallo