Sky: Saksalaisseurat haluavat Teemu Pukin joukkuekaverin – pyytääkö Norwich aivan törkeää ylihintaa?

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Sky Sports kirjoittaa, että Saksan Bundesliigan Borussia Dortmund ja RB Leipzig ovat kiinnostuneita hankkimaan Teemu Pukin joukkuekaveri Ben Godfreyn Norwichista.

Norwich on käytännössä jo varma putoaja, joten se myynee pelaajiaan tasoittaakseen taloudellista iskua, joka sille väistämättä tulee Valioliigasta Mestaruussarjaan joutumisesta.

Englannin nuorten maajoukkueita edustanut Godfrey on 22-vuotias keskuspuolustaja, jota pidetään melko lupaavana. Hän on pelannut tällä kaudella Englannin pääsarjassa 26 ottelua.

Jalkapallon erikoissivusto Transfermarkt arvioi Godfreyn markkina-arvoksi tällä hetkellä 11,5 miljoonaa euroa. Tähän nähden Norwich pyytää Godfreystä käsittämätöntä siirtokorvausta, sillä seura haluaa pelaajastaan 50 miljoonaa puntaa eli lähes 56 miljoonaa euroa.

Dortmund ja Leipzig eivät ole Sky Sportsin mukaan lainkaan samaa mieltä Norwichin kanssa Godfreyn arvosta. Saksalaisseurojen mielestä Godfreyn hinnan pitäisi olla noin puolet Norwichin vaatimasta summasta.

Valioliigan sarjajumbo perustaa 56 miljoonan euron pyyntönsä siihen, että Norwich uskoo Godfreyn nousevan tulevaisuudessa Englannin maajoukkuetoppariksi. Godfreyllä on Norwichin kanssa sopimus kesään 2023 saakka.

Godfrey on Dortmundin ja Leipzigin lisäksi yhdistetty huhuissa aiemmin Arsenaliin, Liverpooliin ja Tottenhamiin. Sky Sportsin mukaan Norwich odottaa tarjouksia myös muun muassa laitahyökkääjä Emiliano Buendiasta ja laitapakki Max Aaronsista.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!