Eurooppa-liiga
AGF Aarhus – FC Honka
Torstai 27.08. klo 20:00

FC Honka pelaa oman ensimmäisen karsintakierroksen UEL-ottelunsa Tanskassa, jossa espoolaisia isännöi AGF Aarhus. Tanskalaiset kuittasivat paikan Eurooppa-liigan karsintoihin sijoittumalla viime kauden päätteeksi Tanskan liigassa kolmanneksi. Eroa kärkikaksikkoon Midjyllandiin ja FC Kööpenhaminaan tuli suhteellisen reilusti. Tanskan seuraava sarjakausi alkaa vasta parin viikon päästä.

Tämä tarkoittaa, ettei AGF Aarhusilla ole ollut elokuussa kilpailullisia otteluita. Yhden harjoituspelin joukkue pelasi: 0-0 tasapelin 2. Bundesligaa pelaavan St. Paulin kanssa. Suomalaiseen tasoon verrattuna Aarhusilla on kyllä luokkaa – hyvä muistutus tanskalaisten joukkueiden vahvuudesta on pari viikkoa sitten pelattu UEL-ottelu, jossa FCK vei Manchester Unitedin jatkoajalle asti.

FC Honka on puolestaan pelannut tässä kuussa jo viisi Veikkausliigan ottelua. Honka on kotimaan sarjassa neljäntenä, vaikkei ole koko kaudella kärsinyt yhtään tappiota. Joukkueen alakerta on todella tiivis ja 11 ottelussa omaan rysään on mennyt vain viisi maalia. Viimeksi Vesa Vasaran suojatit hakivat pisteet ponnettomalta SJK:lta. Hongan menestymisen avain tasokasta joukkuetta vastaan on huolellinen ennakkotyö ja pelitavan suunnittelu.

Lyö vetoa ottelusta:

En olisi mitenkään järkyttynyt, jos Hongan taktiikka olisi puolustusvoittoinen ja vastaiskuihin nojaava. Tanskalaiset ovat ottelussa selkeitä suosikkeja, mutta hyvin puolustava ja paremmalla pelituntumalla oleva Honka tulee taistelemaan varmasti tosissaan. Eniten ottelussa kiinnostaa vähämaalisuus, josta saa aivan mukavia tarjouksia. Vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,02.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO