Bayern-tähdet nauttivat Messin ja kumppanien alistamisesta: ”Se oli oikeastaan hauskaa”

© Kuva: Getty Images

Bayern München pisti perjantaina maalijuhlat pystyyn, kun se voitti Barcelonan Mestarien liigan puolivälierässä murskalukemin 8-2. Maalintekoon pääsi peräti kuusi eri Bayernin pelaajaa, joista Thomas Müller ja Philippe Coutinho onnistuivat kahdesti.

Müncheniläiset olivat jo ennen perjantain näytöstä yksi Mestarien liigan suurimmista voittajasuosikeista, mutta Barcelonan alistaminen laski Bayernin mestaruuskertoimia entisestään.

Myös kuusi kertaa maailman parhaaksi pelaajaksi valittu Barcelonan ykköstähti Lionel Messi vaelteli perjantaina varjojen mailla. Bayernin keskikenttäpelaajalta Leon Goretzkalta kysyttiin, tuntuiko oman idolin nöyryyttäminen pahalta.

– Ei, se oli oikeastaan hauskaa, vastasi Saksan maajoukkuepelaaja Goalin mukaan.

– On vaikea kuvailla tätä sanoin näin pian pelin jälkeen. Uskon, että tämän tuloksen prosessoimiseen menee pari päivää.

– Meillä on niin paljon itseluottamusta, mutta kuten puhuimme pukuhuoneessa, me olemme ottaneet vasta ensimmäisen kolmesta askeleesta, sanoi Goretzka viitaten matkasta loppuotteluun.

Goretzka (vas.) pelasi Bayernin keskikentällä 84 minuuttia. Kuva: Getty Images

Bayernin laitapuolustaja Joshua Kimmich antoi itseluottamusta uhkuvan vastauksen, kun häntä pyydettiin kuvailemaan müncheniläisten esitystä Sky Sportsin haastattelussa.

– Brutaali.

– On vaikea käsittää, että voitimme Barcelonan 8-2.

– Olimme niin keskittyneitä ensimmäisestä minuutista lähtien, halusimme hyökätä tarkoituksella. Tämä oli uskomaton tulos, mutta me emme ole vielä valmiita.

Kimmich teki kauden toisen maalinsa Mestarien liigassa. Kuva: Getty Images

Bayernin päävalmentaja Hans-Dieter Flick kiitteli omiaan hienosta voitosta, mutta käänsi huomionsa nopeasti tulevaan.

– Uskon, että voimme nauttia tänään joukkueemme erinomaisesta pelistä. Tietysti olemme tyytyväisiä siihen tapaan, jolla saavutimme tämän 8-2-tuloksen.

– Mutta me kaikki tiedämme, että meillä on vielä paljon tehtävää. Me tiedämme, miten nopeasti jalkapallossa tapahtuu asioita. On tärkeää katsoa seuraavaan peliin.

– Tavoitteemme oli päästä välieriin, onnistuimme siinä vakuuttavasti. Olemme kaikki siitä todella iloisia, mutta me tiedämme, että meillä on vielä vaikea työ edessä päästäksemme mihin haluamme.

LUE MYÖS:


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.