Fabio Capello povaa Italian nuoresta maajoukkuetähdestä Ballon d’Orin voittajaa

© Kuva: Getty Images

Italialainen valmentajalegenda Fabio Capello uskoo, että hänen maanmiehellään, AS Roman hyökkäävällä keskikenttäpelaajalla Nicolò Zaniololla, on potentiaalia nousta maailman parhaaksi pelaajaksi.

Viime kuussa 21 vuotta täyttänyt Zaniolo on pelannut tällä kaudella 32 ottelua tehden niissä yhteensä kahdeksan maalia ja syöttäen kolme.

Lauantaina hän oli ensimmäistä kertaa Roman avauksessa sitten tammikuun, jolloin hän loukkasi polvensa vakavasti. Roma voitti Juventuksen 3-1 ja Zaniolo alusti yhden joukkueensa maaleista.

Capello julisti ottelun jälkeen Sky Sport Italian haastattelussa, että hän ”rakastaa” Zanioloa. Hän vertasi nuorta italialaista brassilegenda Kakáan, joka voitti maailman parhaan pelaajan palkinnon, Ballon d’Orin, vuonna 2007.

– Kaká ei ollut yhtä vahva kuin Zaniolo, sillä hän oli teknisempi ja parempi kentän viimeisellä kolmanneksella.

– Tämä Roman lahjakkuus on poikkeuksellisen fyysinen, voimakas, nopea ja laadukas pelaaja. Hänellä ei ole pelkästään potentiaalia voittaa Kultainen kenkä [parhaan maalintekijän palkinto], vaan vielä jotain enemmän.

– Minä rakastan Zanioloa, sillä hänellä on kaikki, mitä korkeimmalla tasolla tarvitaan: voimaa, laatua ja nopeutta. Maailmassa on paljon potentiaalisia pelajaajia, mutta hän on oma lukunsa.

– Minusta tällä hetkellä ei ole toista yhtä hyvää nuorta pelaajaa kuin Zaniolo. Uskon, että hänellä on potentiaalia nousta Ballon d’Orin voittajaksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.