FC Hakalle vihdoin avausvoitto – sinnitteli pelin loppuun alivoimalla

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan sarjanousija FC Haka on saanut vihdoin voittotilinsä auki tämän kauden Veikkausliigassa. Haka haki kolme pistettä Töölöstä kaadettuaan HIFK:n maalein 1-0.

Ottelun ainoa maali syntyi 27. peliminuutilla, kun juuri kentälle vaihdettu Tino Purme ohjasi pallon vasemmalla jalallaan takatolpan viereen. Täydellisen keskityksen maaliin tarjoili vapaapotkusta Anton Popovitch. Purme oli korvannut kentällä vain hetkeä aiemmin Ykkösen viime kauden maalikuninkaan Salomo Ojalan. Maali oli 22-vuotiaan Purmeen veikkausliigauran ensimmäinen.

HIFK hallitsi ottelua, mutta ei saanut palloa maaliin asti. Ei, vaikka se pelasi lopussa reilun varttitunnin yhden miehen ylivoimalla.

78. minuutilla Hakan laitapuolustaja Jami Kyöstilä otti rajusta taklauksesta toisen varoituksensa ja lensi ansaitusti suihkuun. Lopussa Haka keskittyi vieläkin painokkaammin puolustukseen, ja pitikin HIFK:n aisoissa. Kotijoukkue sai vielä lisäajan viimeisellä minuutilla hyvästä paikasta vapaapotkun, mutta Moshtagh Yaghoubin vapari karkasi reilusti yli maalin.

Hakalle kauden avausvoitto teki erittäin hyvää, sillä se oli hävinnyt neljä viimeistä otteluaan. Voitto nosti sen seitsemään pisteeseen sijalle kymmenen, pisteen TPS:ää enemmän keränneenä. Nyt enää RoPS on sarjassa ilman voittoa.

Sarjassa viidentenä oleva HIFK hävisi nyt toisen ottelun peräkkäin.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004