Interin juniori näytillä Chelseassa – teki maalin harjoitusottelussa

© Kuva: Juha Tamminen

FC Interin vuonna 2004 syntynyt hyökkääjä Aleksi Heino on käynyt antamassa näyttöjä kahdelle eurooppalaiselle suurseuralle Chelsealle ja Wolfsburgille. Poikamaajoukkueen rinkiin kuuluva Heino vietti ensin viikon Wolfsburgissa ja sen jälkeen puolitoista viikkoa Lontoossa Chelsean akatemiassa.

– Hyvillä mielin lähdin testiin, koska tiesin olevani kunnossa ja valmis taistelemaan pelipaikasta. Testit ovat mielestäni menneet todella hyvin. Molemmissa maissa tehtiin monenlaisia testejä kentällä ja sen ulkopuolella. Paljon vaatii työtä, että pääsen tuonne, Heino kommentoi Interin kotisivuilla.

Inter tiedotti Heinon testeistä viikko sitten, mutta ilmeisesti hän teki Chelseassa niin hyvän vaikutuksen, että kutsu kävi uudestaan. Chelsean juniorijoukkueiden Twitter-tilillä nimittäin kerrottiin, että Heino oli jälleen viime viikonloppuna Chelsean junioreissa.

Tilin ylläpitäjä vahvisti, että Heino oli tehnyt Chelsealle ottelussa myös maalin. Chelsean kotisivujen raportin mukaan seuran alle 18-vuotiaiden joukkue voitti harjoitusottelussa Bournemouthin 5-2, Heinon maalin ollessa ilmeisesti ottelun avausmaali.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.