Internazionale ja Sevilla kohtaavat illalla Eurooppa-liigan finaalissa – näin valmentajat kommentoivat huippuottelua

© Kuva: Getty Images

Internazionale ja Sevilla kohtaavat illalla Eurooppa-liigan loppuottelussa. Molempien joukkueiden valmentajat kommentoivat peliä ottelun alla lehdistötilaisuudessa.

Inter löi välierässä ukrainalaisen Šah’tar Donetskin peräti maalein 5−0. Milanolaisten päävalmentaja Antonio Conte uskoi haasteen olevan loppuottelussa paljon kovempi. Sevilla kukisti Manchester Unitedin välierässä 2−1.

− Tulossa on vaikea peli. Vastassamme on joukkue, jolla on eniten kokemusta ja palkintoja tästä turnauksesta viimeisen vuosikymmenen ajalta, Conte sanoi.

Sevilla on voittanut Eurooppa-liigan jopa viidesti. Espanjalaisseura juhli voittoa peräkkäisinä vuosina 2006 ja 2007 ja voitti kilpailun kolmesti perätysten keväinä 2014, 2015 ja 2016.

Sevillan päävalmentaja Julen Lopetegui ei antanut tälle kuitenkaan isompaa merkitystä.

− Meillä on täysin erilainen ja uudenlainen joukkue eri pelaajilla ja eri valmentajalla. Se auttaa, että seura on aiemmin yltänyt pitkälle turnauksessa, mutten usko sen tuovan suurta etua, Lopetegui kuittasi.

Lopeteguin mielestä Sevillalla on nyt vastassaan Euroopan ehdottomaan kärkeen kuuluva italialaisseura.

− Interillä on joukkue, jolla voisi kilpailla Mestarien liigan voitosta. Heillä on tavattoman hyviä pelaajia ja kokenut päävalmentaja, joka on luotsannut useita huippujoukkueita, Lopetegui kehaisi.

Interin Conte puolestaan kertoi, millaiset ohjeet hän aikoo antaa joukkueelleen loppuotteluun.

− Meidän täytyy olla tarkkaavaisia, mutta pelata myös omaa peliämme innokkaasti ja rohkeasti, aivan kuten tähänkin asti, italialaisvalmentaja pohti.

Eurooppa-liigan loppuottelu alkaa kello 22.00 Suomen aikaa. Finaali pelataan Saksassa Kölnin RheinEnergieStadionilla.