José Mourinhon luottomies häikäisi Kiinan Superliigan avauskierroksella – kahdeksassa minuutissa uran ensimmäinen hattutemppu

© Kuva: Getty Images

Tyylikkäästä hiuskuntalostaan tunnettu belgialaiskolossi Marouane Fellaini pelasi komeat 11,5 kautta Valioliigassa ennen kuin hän siirtyi tammikuussa 2019 Kiinan Superliigaan. Belgian maajoukkueessa MM-pronssiakin voittanut Fellaini edusti Englannissa Evertonia ja Manchester Unitedia, ja nousi parrasvaloihin ennen kaikkea José Mourinhon luottomiehenä ja loppuhetkien salaisena aseena.

Kiinan Superliigan kausi alkoi koronaviruspandemian takia lopulta viisi kuukautta suunniteltua myöhemmin reilu viikko sitten. 32-vuotias Fellaini oli välittömästi täydessä iskussa, vaikka hän sairastikin itse kevään aikana koronaviruksen. Fellaini viimeisteli nimittäin kahdeksassa minuutissa hattutempun Shandong Lunengille ja auttoi joukkueensa kääntämään 0-2 -tappioaseman 3-2 -voittoon Dalian Prosta. 194-senttisen Fellainin kaikki maalit syntyivät päällä.

Fellaini valittiin ymmärrettävästi myös Superliigan kierroksen tähdistöjoukkueeseen.

16 joukkueen Superliigasta on pelattu nyt toinenkin kierros, mutta sillä Fellaini ei maalisaldoaan kartuttanut. Hän kuitenkin johtaa kolmella maalillaan sarjan maalitilastoa yhdessä Guangzhou Evergranden Wei Shihaon kanssa.

Fellainille hattutemppu oli koko 14-vuotisen ammattilaisuran ensimmäinen. Shandong Lunengin valmentaja Xiaopeng Li peluutti belgialaista ensimmäisen kerran hyökkääjänä, ja ratkaisu kannatti.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.