Venäjän A-maajoukkuetta 57 kertaa urallaan edustanut Roman Shirokov, 39, menetti totaalisesti malttinsa amatööriottelussa Venäjällä. Muun muassa Pietarin Zenitiä ja Moskovan TsSKAta urallaan edustanut Shirokov murjoi ottelun erotuomarin sairaalakuntoon.

Kyseessä oli Tellerreportin mukaan julkisuuden henkilöiden välinen turnaus. Shirokov pelasi tv-kanava Match TV:n riveissä.

Shirokov pillastui tuomarin päätökseen olla viheltämättä rankkaria, kun entistä tähtipelaajaa rikottiin. Sen jälkeen Shirokov ilmeisesti osoitti mieltään sanallisesti niin, että tuomari Nikita Danchenko näytti Shirokoville suoraan punaista korttia.

Sen jälkeen Shirokovin vintti pimeni. Mies löi voimalla erotuomaria suoraan kasvoihin, jonka seurauksena tuomari kaatui maahan. Sen jälkeen Shirokov vielä potki maassa maannutta Danchenkoa. Lopulta muut pelaajat ehtivät tulla väliin ja Shirokov saatiin Danchenkon kimpusta pois.

Katso video tapahtumista alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä. Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Artur Petrosyan

@arturpetrosyan

Artur Petrosyan

@arturpetrosyan
Here's what former Russia star Roman Shirokov did to a referee in the yesterday's amateur league match after not being awarded a penalty he thought he earned.
The referee Nikita Danchenko plans to go to the police but fears his career might be over as "Shirokov has too many connections."
Shirokov only apologised this morning.
He's been suspended from all @Matchtv activity where he is an expert.

Toimittaja Artur Petrosyan kertoi Twitterissä, että erotuomari Danchenkon on tarkoitus tehdä asiasta rikosilmoitus. Danchenko kuitenkin pelkää tuomariuransa puolesta, koska Shirokovilla on ”niin paljon suhteita”. Petrosyan jakoi myös kuvat Danchenkosta, jonka kasvot oli hurjannäköiset pahoinpitelyn jälkeen.

Shirokov pahoitteli tapausta Twitterissä. Venäläinen tv-kanava Match TV hyllytti Shirokovin asiantuntijatehtävistään heti tapahtuneen jälkeen.

Roman Shirokov

@shirokovr15
По итогам вчерашнего матча и инцидента в нем хотел бы выразить искренние извинения dante_71_ Никите за столь неподобающий поступок совершенный мной, я прекрасно осознаю, что не назначение очевидного пенальти и затем… instagram.com/p/CDvQJx3htoz/…