Katso: Venäjän entinen tähtipelaaja sekosi totaalisesti amatööripelissä – hakkasi erotuomarin sairaalakuntoon

© Kuva: Getty Images
KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Venäjän A-maajoukkuetta 57 kertaa urallaan edustanut Roman Shirokov, 39, menetti totaalisesti malttinsa amatööriottelussa Venäjällä. Muun muassa Pietarin Zenitiä ja Moskovan TsSKAta urallaan edustanut Shirokov murjoi ottelun erotuomarin sairaalakuntoon.

Kyseessä oli Tellerreportin mukaan julkisuuden henkilöiden välinen turnaus. Shirokov pelasi tv-kanava Match TV:n riveissä.

Shirokov pillastui tuomarin päätökseen olla viheltämättä rankkaria, kun entistä tähtipelaajaa rikottiin. Sen jälkeen Shirokov ilmeisesti osoitti mieltään sanallisesti niin, että tuomari Nikita Danchenko näytti Shirokoville suoraan punaista korttia.

Sen jälkeen Shirokovin vintti pimeni. Mies löi voimalla erotuomaria suoraan kasvoihin, jonka seurauksena tuomari kaatui maahan. Sen jälkeen Shirokov vielä potki maassa maannutta Danchenkoa. Lopulta muut pelaajat ehtivät tulla väliin ja Shirokov saatiin Danchenkon kimpusta pois.

Katso video tapahtumista alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä. Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Toimittaja Artur Petrosyan kertoi Twitterissä, että erotuomari Danchenkon on tarkoitus tehdä asiasta rikosilmoitus. Danchenko kuitenkin pelkää tuomariuransa puolesta, koska Shirokovilla on ”niin paljon suhteita”. Petrosyan jakoi myös kuvat Danchenkosta, jonka kasvot oli hurjannäköiset pahoinpitelyn jälkeen.

Shirokov pahoitteli tapausta Twitterissä. Venäläinen tv-kanava Match TV hyllytti Shirokovin asiantuntijatehtävistään heti tapahtuneen jälkeen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!