KuPS:n urheilutoimenjohtajan tehtävät lakkautetaan

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseuran urheilutoimenjohtajan tehtävät lakkautetaan tuotannollis-taloudellisista syistä, kertoo seura tiedotteessaan.

Päätöksen takana oli KuPS:n toimistohenkilökuntaa koskevat yhteistoimintaneuvottelut, jotka aloitettiin koronaviruspandemian aiheuttamien taloudellisten epävarmuustekijöiden vuoksi. Neuvotteluissa päätettiin yhden henkilötyövuoden säästöistä.

KuPS:n urheilutoimenjohtajan pestiä hoiti viime syksystä lähtien Jonne Lindblom, joka toimi aiemmin pelaaja-agenttina. Kuopiolaisseura ”kiittää urheilutoimenjohtajaansa kuopiolaiselle huippujalkapalloilulle tekemiensä palvelusten johdosta ja toivottaa kaikkea hyvää tulevaisuuteen”, mutta ei mainitse Lindblomia nimeltä tiedotteessaan.

KuPS kertoo, että se aikoo uudelleenorganisoida seuran urheilutoimenjohtajan tehtävät.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.