KuPS:n urheilutoimenjohtajan tehtävät lakkautetaan

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseuran urheilutoimenjohtajan tehtävät lakkautetaan tuotannollis-taloudellisista syistä, kertoo seura tiedotteessaan.

Päätöksen takana oli KuPS:n toimistohenkilökuntaa koskevat yhteistoimintaneuvottelut, jotka aloitettiin koronaviruspandemian aiheuttamien taloudellisten epävarmuustekijöiden vuoksi. Neuvotteluissa päätettiin yhden henkilötyövuoden säästöistä.

KuPS:n urheilutoimenjohtajan pestiä hoiti viime syksystä lähtien Jonne Lindblom, joka toimi aiemmin pelaaja-agenttina. Kuopiolaisseura ”kiittää urheilutoimenjohtajaansa kuopiolaiselle huippujalkapalloilulle tekemiensä palvelusten johdosta ja toivottaa kaikkea hyvää tulevaisuuteen”, mutta ei mainitse Lindblomia nimeltä tiedotteessaan.

KuPS kertoo, että se aikoo uudelleenorganisoida seuran urheilutoimenjohtajan tehtävät.