Lille myi maalitykkinsä Napoliin 70 miljoonalla eurolla – korvaajaksi 35-vuotias turkkilaiskärki

© Kuva: Getty Images

Napoli vahvisti hiljattain hankkineensa Victor Osimhenin Lillestä.

Napoli maksoi hyökkääjästä 70 miljoonaa euroa, ja siirtosumma voi nousta tiettyjen pykälien muodossa 80 miljoonaan euroon asti. 21-vuotias Osimhen teki päättyneellä kaudella kaikissa kilpailuissa yhteensä 18 maalia.

Lille tiedotti lauantaina solmineensa sopimuksen Burak Yilmazin kanssa.

35-vuotias Yilmaz allekirjoitti Lillen kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Lille ei maksanut Besiktasille Yilmazista siirtosummaa. Kyseessä on Yilmazille ensimmäinen pesti ulkomailla. Yilmaz viimeisteli päättyneellä kaudella 14 maalia, joista 13 syntyi Turkin pääsarjassa ja yksi cupissa.

Turkin A-maajoukkuekärki on edustanut urallaan Besiktasin lisäksi muun muassa Galatasarayta, Trabzonsporia ja Fenerbahçea.

Lille neuvottelee tiettävästi edelleen Rangersin kanssa Alfredo Morelosin siirrosta, mutta tällä hetkellä seurat eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen siirtosummasta. Morelos siirtyy noin 15-20 miljoonalla eurolla.