Lionel Messin lähtöpäätös nostattaa tunteita – Oasis-tähden ”Messias-twiitti” varasti huomion

© Kuva: Getty Images

Tiistai-iltana julkisuuteen tullut Lionel Messin toive poistua Barcelonasta lähes 20 vuoden jälkeen on nyt kaikkien huulilla. Kuusinkertainen Ballon d’Or -voittaja on useaan otteeseen todennut haluavansa pelata Barcelonassa niin pitkään kuin seuralla on olemassa ”uskottava projekti”, mutta ilmeisesti Messi ei enää projektiin usko.

Mahdollisesti viimeinen pisara Messin päätökselle oli se, kuinka seuratoveri Luis Suárezia kohdeltiin. Messi oli ilmeisesti Suárezin seurassa ensinmainitun vuoristohuvilalla, kun Barcelonan uusi päävalmentaja Ronald Koeman soitti tälle alle minuutin kestäneen puhelun. Puhelussa Koeman ilmoitti uruguaylaiselle, ettei tällä ole tulevaisuutta seurassa.

Argentiinalaislehti Olé ehti jo järjestää kyselyn, jossa lehden lukijoilta kysyttiin toiveita Messin uudesta seurasta. Puolet vastaajista toivoo Messin jatkavan uraansa Manchester Cityssä, jota valmentaa Messin vanha tuttu Barcelonasta, Pep Guardiola.

Ilon aiheesta otti välittömästi irti myös legendaarisen rock-yhtye Oasiksen laulaja ja lauluntekijä Liam Gallagher. Gallagher on ollut koko ikänsä Manchester Cityn kannattaja, eikä ollut pysyä housuissaan ajatellessaan Messin mahdollista City-siirtoa.

– Messias on matkalla Manchester Cityyn, hei tiedättehän, Gallagher kirjoitti paljon huomiota saaneessa twiitissään.

Yksi jalkapallohistorian kohutuimmista siirroista koski portugalilaista Luis Figoa, joka siirtyi kesällä 2000 Barcelonasta sen veriviholliseen Real Madridiin. Real Madrid maksoi Figosta 62 miljoonaa euroa, eli senaikaisen maailmanennätyssumman.

47-vuotias Figo tietää, miltä kovalla kohulla Barcelonasta lähteminen tuntuu. Hän kommentoi uutista Twitterissä näin:

– Vau!! Jälleen uusi historiallinen hetki!!!

La Ligasta kauden päätteeksi pudonnut Leganés suhtautui uutiseen kepeällä huumorilla. Se latasi Twitteriin kuvan Messistä ja pelaajastaan Unai Bustinzasta, joka turvautui rugby-otteisiin Barcelonan ja Leganésin kohdatessa toisensa La Liga -ottelussa viime kesäkuussa. Leganés tarjoutui soittamaan Bustinzalle ja takasi, että hän pitäisi huolen siitä, ettei Messi lähde minnekään.

Oman viestinsä Messille lähetti myös kamerunilainen Samuel Eto’o, joka pelasi hänen kanssaan yhdessä Barcelonassa vuosina 2004-2009. ”Olet ainutlaatuinen”, Eto’o kirjoitti Instagramiin lataamansa kuvan kylkeen, ja lisäsi perään sanan ”adrenaliinia”.

 

View this post on Instagram

 

Eres unico. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ @leomessi adrénaline 💉💉💉💉💉

A post shared by Samuel Eto’o (@setoo9) on


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille