Lukas Hradecky pääsee kohtaamaan EM-kisavastustajia Eurooppa-liigassa – kestomenestyjä Sevilla kaatoi AS Roman

© Kuva: Getty Images
KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Sevilla ja Bayer Leverkusen jatkavat matkaansa Eurooppa-liigassa. Sevilla kaatoi AS Roman luvuin 2-0 ja Lukas Hradeckyn Leverkusen etenee 1-0-voiton jälkeen jatkoon yhteistuloksella 4-1 Glen Kamaran Rangersin kustannuksella.

Leverkusenin ja Rangersin välinen kamppailu meni nopeasti pelailuksi, sillä Leverkusen lähti otteluun 3-1-etumatkalta. Toisen osaottelun ainokaisen teki saksalaisten nuori laituri Moussa Diaby. Glen Kamara oli Rangersilta sivussa pelikiellon takia.

Toisessa ottelussa Sevilla puolestaan hallitsi ottelutapahtumia läpi pelin. Sevilla löi loppulukemat tauluun jo ensimmäisellä puoliskolla Sergio Reguilónin upealla yksilösuoritusmaalilla ja Lucas Ocamposin alustamalla Youssef En-Nesyrin osumalla.

Hradecky pääsee puolivälierissä mittaamaan ensi kesän EM-kisoissa vastaan asettuvia belgialaista maalitykkiä Romelu Lukakua ja Tanskan maajoukkueen taikuria Christian Erikseniä, sillä Leverkusen saa seuraavalla kierroksella vastaansa Internazionalen. Sevilla puolestaan kohtaa voittajan parivaljakosta Olympiakos-Wolverhampton.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!