Mestarien liiga
Molde – KuPS
Keskiviikko 19.08. klo 19:00

Suomalaisten seurajoukkueiden arpaonni ei ollut kovin hääppöinen ensi kauden europelien karsintojen suhteen. KuPS on hallitsevana mestarina mukana Mestarien liigan karsinnassa, jossa joukkue arvottiin vierasotteluun Norjan mestaria Moldea vastaan. Helpompaankin paikkaan olisivat savolaiset voineet päästä.

Norjan Eliteserien on valitettavasti merkittävästi Veikkausliigaa laadukkaampi, joten tälläkin hetkellä sarjan kakkosena oleva Molde on todella kova vastus. Erling Moen luotsaama norjalaisjoukkue on kotona pelannut hyvin ja sen hyökkäysvoima ei ole yhdestä miehestä kiinni – peräti kolmella pelaajalla on Eliteserienissä tilillään kuusi maalia. Viime kierroksilla Molden ote on sarjassa hieman lipsunut, vaikka maalipaikkoja se on luonut edelleen hyvin. Molden puolustuksen poissaoloja kannattaa hieman kytätä ennen ottelua.

Arne Erlandsen tuntee kotimaansa jalkapallon hyvin ja on Molde on varmasti scoutattu tarkkaan. Erlandsenin kuluttava prässipeli vaatii joukkueelta paljon, mutta tässä pelissä voisi passiivisempikin taktiikka toimia. Kuopiolaisten puolustus ei ole viime kierroksilla toiminut alkukauden malliin ja tähän pitää tulla parannus, sillä Norjassa virheistä tullaan rokottamaan ankarasti. Nuno Tomasia kaivattaisiin kyllä puolustukseen. Maalitykki Lucas Rangel puolestaan oli jo Haka -ottelussa mukana.

Lyö vetoa ottelusta:

Suomalaisten joukkueiden euromenestystä aina toivoo hartaasti, mutta valitettavasti Molde on iso suosikki keskiviikon karsinnassa. Maaleja tultaneen näkemään ja odotusarvo on kotijoukkueen puolella. Vetosuositukseen pääsee Molden maalien määrä: Molde yli 2.5 maalia kertoimella 2,08.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO