Nousijasuosikin alkukausi pahasti penkin alle – KPV erotti valmentajansa

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigasta viime syksynä pudonnut KPV kasasi täksi kaudeksi erittäin nimekkään joukkueen. Myös SuomiFutis nosti sen vuoksi kokkolalaisseuran Ykkösen ennakossaan sarjan selkeäksi voittajasuosikiksi.

Alkukausi on kuitenkin mennyt pahasti penkin alle. Lauantaina KPV taipui VPS:lle Vaasassa pelatussa Pohjanmaan derbyssä peräti maalein 1-4, ja valahti sarjassa vasta yhdeksännelle sijalle. Viidestä ottelustaan se on saanut vain viisi pistettä.

Niinpä seurajohto ajautui tuttuun ratkaisuun, ja irtisanoi päävalmentajansa Jani Uotisen.

– Seura ja sen ympärillä oleva yhteisö tiedostavat, että jalkapallo ammattilaistasolla on tulosurheilua. KPV:n tavoitteena on suora paluu takaisin pääsarjatasolle, joten tulos ei vastaa odotuksia.

Uotiselle ei nimetty vielä seuraajaa, mutta uutta valmentajaa kartoitetaan ”pikaisella aikataululla”. Joukkue kohtaa seuraavassa pelissään keskiviikkona kotikentällään sarjajumbo SJK Akatemian.

Suoran nousijan paikka on totisesti karannut KPV:ltä jo 13 pisteen päähän, sillä sarjajohtaja AC Oulu on voittanut kaikki kuusi pelaamaansa ottelua. Lauantaina AC Oulu kellisti Jaron maalein 2-1. Oulun lähimmät haastajat ovat 11 pistettä kuudesta pelistä keränneet EIF, KTP ja VPS.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.