Pepe Reina on siirtymässä AC Milanista Lazioon. Espanjalaislähteiden mukaan entinen Liverpool-vahti oli jo matkalla La Ligassa pelaavan Valencian riveihin, mutta turhautui siirron hitaaseen etenemiseen.

Reina, joka täyttää myöhemmin tässä kuussa 38 vuotta, palasi hiljattain San Sirolle pelattuaan kauden 2019-20 jälkimmäisen puolikkaan lainalla Aston Villassa. Hän keräsi vyöllensä 12 valioliigaottelua ja piti niissä kaksi nollapeliä.

AS:n mukaan Reinan siirto Valenciaan oli jo sinettiä vaille valmis, ennen kuin sopimuksen hidas selvittäminen alkoi turhauttamaan konkarivahtia. Lazio tarjosi samaan aikaan Reinalle kaksivuotista sopimusta, johon hän on nyt tarttunut.

Lazio halusi hankkia luotettavan kakkosvahdin Thomas Strakoshalle seuran selviydyttyä Mestarien liigaan ensimmäistä kertaa 13 vuoteen. Lazio on Reinan kolmas Serie A -seura Milanin ja Napolin jälkeen.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Pepe Reina has agreed a two-years contract with Lazio. He’s joining from AC Milan to play Champions League again - deal done. Here we go 🤝🇪🇸 @SkySport #Lazio #Reina #transfers