SJK on hankkinut puolustukseensa brasilialaisen Murilo Henrique de Araunjo Santosin, taiteilijanimeltään Murilon. 24-vuotias laitapuolustaja siirtyy Seinäjoelle espanjalaisesta Ourense CF:stä. Hänen sopimuksensa kattaa kauden 2020 loppuun.

Murilo on syntynyt Brasiliassa, mutta hänellä on myös Portugalin kansalaisuus. Hän on portugalilaisen Rio Ave FC:n kasvatti, ja hän on pelannut urallaan Brasiliassa, Portugalissa ja Espanjassa.

Hyökkäysvoimaiseksi kuvailtu puolustaja ei ole ehtinyt vielä harjoittelemaan paljoa SJK:n ryhmässä karanteenisääntöjen takia, mutta hän on käytettävissä tulevana lauantaina RoPS:aa vastaan.

– Murilo on todella mielenkiintoinen pelaaja, todella hyökkäysorientoitunut, ja nauttii 1v1-tilanteista. Erittäin vahva, päävalmentaja Jani Honkavaara kuvailee tulokasta.

– Ylipäätään nyt alkaa näyttää hieman paremmalta, koska olemme saaneet loukkaantuneita pelaajia takaisin harjoituksiin ja toivottavasti pian myös mukaan pelaavaan kokoonpanoon.

TPS:lle lainavahvistus Ruotsista

Myös TPS saa riveihinsä uutta brassiverta, kun Jean Carlos de Brito, 25, siirtyy Turkuun loppukaudeksi lainasopimuksella Allsvenskan-seura Hammarbysta. Päävalmentaja Jonatan Johansson kuvailee Jeania monipuoliseksi pelaajaksi, jota voi peluuttaa useammalla pelipaikalla.

– Jean ei sopinut Hammarbyn systeemeihin juuri nyt ja hän oli innokas tulemaan tänne Turkuun heti. Hän on erittäin monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan vasempana laitapuolustajana sekä keskikentän laidalla ja keskustassa. Hän on selkeä vahvistus meille, tuoden uutta osaamista meidän joukkueeseemme, Johansson kommentoi.

Jean on edustanut aiemmin muun muassa espanjalaista Osasunaa sekä brasilialaista Palmeirasta. Hammarbyhyn hän siirtyi talvella 2019, mutta viime kauden mies edusti lainasopimuksella IK Frej Täbyä Ruotsin toisella korkeimmalla sarjatasolla Superettanissa.

Jean on aloittanut 14 vuorokauden omaehtoisen karanteenin, ja hän liittyy TPS:n joukkueharjoituksiin eristäytymisen päätyttyä.

TPS Jalkapallo

@TPSjalkapallo
⚫️⚪️ TPS saa uuden pelaajavahvistuksen, kun brasilialainen Jean Carlos de Brito liittyy loppukaudeksi raitapaitojen riveihin! Jean saapui Turkuun loppukauden kattavalla lainasopimuksella Hammarby IF:stä.

Lue lisää:
fc.tps.fi/fi/uutiset/bra…

#FCTPS #Veikkausliiga #Turku #TKOMV