Bundesliga
Bayern München – Schalke
Perjantai 18.09. klo 21:30

Bundesliga käynnistyy perjantaina. Avausmatsissa viime kaudella kaiken mahdollisen voittanut Bayern München testaa Schalken nykyvireen. Saksan perinteiset suurseurat ovat tällä hetkellä sangen eri sfääreissä, sillä Bayern on Euroopan ehdotonta eliittiä, kun taas Schalke on kriisissä: seuran johtamis- ja talousongelmat tulevat näkymään kentällä asti, vaikka joukkue on edelleen peruslaadukas.

Hans-Dieter Flick on joukkueineen menestyksen ytimessä: joukkueessa on kosolti laatua. Lisäksi se tihkuu voittamisen halua ja kulttuuria. Uusin sainaus Leroy Sané saanee tänään debyyttinsä avauksessa. Sen sijaan toinen uusi hankinta Tanguy Nianzou on loukkaantuneena. Kingsley Coman on määrätty karanteeniin ja Thiagon toinen jalka on jo Liverpoolissa. Kentälle saadaan silti murhaava kokoonpano. Flickin yhdistelmä on luonnollisesti suursuosikki Bundesligan mestariksi myös tällä kaudella.

Schalke joutuu avausottelussa kovimpaan mahdolliseen paikkaan David Wagnerin vielä asetellessa palikoita kohdalleen. Seurajohto on kannattajien protestien kohteena ja huonot siirrot kabinetissa eivät lupaa joukkueen lähitulevaisuudelle hyvää. Wagner joutuu tarkastamaan vielä ennen kokoonpanon nimeämistä Omar Mascarellin sekä Salif Sanén pelikunnot. Loppukaudesta Schalke oli yksi huonoimmin pelanneista joukkueista ja nyt olisi tärkeää saada tämä putki poikki.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka koronarajoituksia ollaan lieventämässä, tämä peli pelataan tyhjille katsomoille. Bayern on kuitenkin niin paljon joukkueista edellä, että vetosuosituksena otetaan rohkeasti kotivoittoa isommalla händärillä: Aasialainen tasoitusveto, Bayern München -2.5 kertoimella 1,80.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO