Bayern Münchenille pettymys – Bundesliigan avaus sittenkin tyhjille katsomoille

Bundesliigan kausi 2020-2021 alkaa tänään perjantaina. Sarjan avausottelussa puolustava mestari Bayern München kohtaa kotikentällään Allianz Arenalla Schalken. Ottelu alkaa kello 21.30 ja se näytetään suorana Viaplaylla.

Vaikka Saksassa on jo alettu päästää rajoitetusti yleisöä jalkapallokatsomoihin muun muassa cup-otteluissa, pelataan bundesliigakauden avausottelu lopulta kuitenkin tyhjällä stadionilla. Münchenin terveysviranomaiset tekivät torstaina päätöksen, ettei otteluun päästetä katsojia.

Käänteet ovat olleet nopeita, sillä vasta keskiviikkona Bayern Münchenin edustajat olivat sopineet Baijerin ja Münchenin poliitikkojen kanssa, että peliin voitaisiin ottaa 7 500 katsojaa. Se merkitsee kymmenen prosentin osuutta stadionin 75 000 katsojan kapasiteetista. Nyt kotijoukkue ja sen kannattajat saivat kuitenkin pettyä terveysviranomaisten pitäessä koronarajoitukset tiukkoina.

– Olen surullinen, ettei perjantain bundesliiga-avausta voida sittenkään pelata yleisön edessä. Odotimme sitä innolla päästyämme asiasta sopuun keskiviikkoiltana, Bayernin toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge kommentoi Bayernin kotisivuilla.

– FC Bayern oli valmistaututunut hyvin määrätietoisesti katsojien paluuseen ja sillä oli laadukas konsepti terveys- ja hygieniamääräyksiä ajatellen. Me kaikki haluamme nähdä tunnelmaa ja tunteita stadionilla taas, joten tietysti toiveemme ja tavoitteemme on pelata fanien edessä mahdollisimman pian. He ovat tärkeä osa jalkapallokulttuuriamme.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.