FC Inter haastaa HJK:n Suomen Cupin finaalissa viikonloppuna – ”Meillä on enemmän sydäntä ja taistelutahtoa”

© Kuva: Getty Images

Suomen Cupin finaali pelataan lauantaina Turussa. FC Inter isännöi HJK:ta Veritas Stadionilla.

Toni Koskelan HJK eteni Suomen Cupin finaaliin voitettuaan välierissä FC Hakan Valkeakoskella maalein 3-2. FC Inter sen sijaan nappasi finaalipaikan murskattuaan FC Lahden tyylipuhtaasti 5-0.

Kaksi vuotta sitten HJK:n Suomen Cupin finaalissa kukistanut FC Inter lähtee lauantaiseen finaaliin pienoisena altavastaajana. Turkulaisten peliesitykset ovat sakanneet pahemman kerran viimeisen kuukauden aikana. Seura katkaisi maanantaina seitsemän ottelun voitottaman putken, jonka aikana FC Inter menetti pahasti asemiaan mestaruustaistelussa.

FC Interin hyökkääjä Elias Mastokangas tiedostaa, että viikonloppuna seuralla on mahdollisuus juhlia Suomen Cupin mestaruutta.

– Aina kun Suomen Cupin pelit alkaa, niin mietin, että nyt laitetaan sata lasiin. Minulla on aina ollut kova halu päästä pelaamaan Suomen Cupin finaaliin ja laittaa mitali kaulaan, Mastokangas totesi Veikkausliigan haastattelussa.

– HJK on iso seura Suomessa ja aina hyvä vastustaja. Uskon kuitenkin, että meillä on joukkueessa enemmän sydäntä ja taistelutahtoa.

Lähde: Veikkausliiga


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.