HIFK jätti vastalauseen Sakari Mattilan kentältäpoistosta: ”Oikeusmurha pelaajaa kohtaan”

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin IFK kertoo jättäneensä Palloliitolle keskiviikkona vastalauseen, jossa se vaatii keskikenttäpelaaja Sakari Mattilan kahden pelikiellon kumoamista.

Mattila, 31, sai maanantaina suoran punaisen kortin ottelun loppuhetkillä HIFK:n pelatessa Seinäjoen Jalkapallokerhon vieraana. SJK:n Murilo ja Mattila kaatuivat samaa matkaa maahan, Murilo kierähti Mattilan selän päälle ja Mattila työnsi hänet vihaisena pois. Murilo jäi maahan pitelemään kasvojaan ja erotuomari poisti Mattilan kentältä suoralla punaisella.

LUE MYÖS: HIFK:n Sakari Mattila sai punaisen kortin, mutta somessa toivotaan vastustajalle pelikieltoa – ”Häpeällistä ja epäurheilijamaista”

– Sääntöjen mukaan punaista korttia ei voi antamisen jälkeen enää valituksella kumota, mutta kentältäpoiston aiheuttamia pelikieltoja on mahdollista poistaa, jos kortin antamiselle ei ole perusteita, kommentoi HIFK tiedotteessaan.

– Näkemyksemme mukaan erotuomari on nähnyt tilanteen väärin, ja kaksi pelikieltoa tilanteesta on täysin kohtuuton seuraamus ja oikeusmurha pelaajaa kohtaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.