© Kuva: Getty Images

Huesca – Atletico Madrid: Entistä ehompi Atletico

La Liga
Huesca – Atletico Madrid
Keskiviikko 30.09. klo 20:00

Keskiviikon La Liga -nosto otetaan sarjanousija Huescan ja viime kauden sarjakolmosen Atletico Madridin välisestä kamppailusta. Huescan tavoite on yksinkertaisesti uusia sarjasopimuksensa, kun Atletico taas lähtee entistä ehompana haastamaan Barcelonaa ja Real Madridia.

Huescalla on alla jo kolme ottelua La Ligassa ja se on kerännyt niistä kaksi tasapelipistettä. Viimeisin ottelu Valenciaa vastaan oli ehdottomasti kauden paras, sillä piskuinen aragonialaisjoukkue pisti Valencian toden teolla tiukoille. Tekemistä on vielä sekä hyökkäystehojen että puolustuksen pitävyyden kanssa, mutta ei Huesca mitenkään toivottomalta ole näyttänyt. Poissa keskiviikkona on Pablo Maffeo ja todennäköisesti myös Mikel Rico.

Atletico Madrid aloitti kauden huikaisevalla maali-iloittelulla ja kaatoi Granadan maalein 6-1. Kärkipari João Felix – Luis Suaréz tulee olemaan tällä kaudella kannattajille todellinen ilon lähde ja Diego Simeonen ryhmän edesottamuksia on vähintäänkin mielenkiintoista seurata. Viime viikonlopun myrskyvaroitus tarkoittaa, että Tico lähtee keskiviikon otteluun suurena suosikkina. José Maria Giménez sekä Sime Vrsaljko puuttuvat vieraiden muonavahvuudesta.

Lyö vetoa ottelusta:

Vedoissa lähden liikkeelle vierasvoitosta ja tässä on kyllä repeämisenkin mahdollisuus olemassa. Tasoituksellisesta vedosta otetaan ponnahduslautaa ja lunastukseen tarvitaan kahden maalin voitto: vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Atletico Madrid -1.5 kertoimella 2,35.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.