Kilpailija pois Joel Pohjanpalon tieltä – Bayer Leverkusen vahvisti Kevin Vollandin siirron

© Kuva: Getty Images

Bayer Leverkusen tiedottaa kotisivuillaan, että sen hyökkääjä Kevin Volland siirtyy Ranskan liigan AS Monacoon. 28-vuotias Saksan A-maajoukkuepelaaja solmi Monacon kanssa nelivuotisen sopimuksen.

Transfermarkt-sivuston mukaan Monaco maksaa Vollandista 15,5 miljoonan euron korvauksen. Monacon valmentajana aloitti tällä kaudella Bayern Müncheniä vielä viime syksynä valmentanut Niko Kovac.

Volland vietti Bayer Leverkusenissa neljä kautta. Viime kaudella Volland oli Leverkusenin eniten pelannut hyökkääjä ja joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja Kai Havertzin jälkeen. Havertzin on huhuttu siirtyvän erittäin rahakkaalla korvauksella Chelseaan. Siirto voi varmistua jo lähipäivien aikana.

Vollandin lähdön jälkeen Leverkusenin kokoonpanossa on vain kaksi kärkimiestä, suomalainen Joel Pohjanpalo ja brasilialainen Lucas Alario. Alariotakin on viety tuoreissa huhuissa Benficaan. Tulopuolen vahvoissa huhuissa on AS Roman Patrick Schick, mutta joka tapauksessa Vollandin lähtö nostaa ainakin hetkellisesti Pohjanpalon osakkeita seurassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.