© Kuva: Getty Images

Liverpool – Arsenal: Overia kuitille

Valioliiga
Liverpool – Arsenal
Maanantai 28.09. klo 22:00

Valioliigan kolmas kierros pistetään pakettiin maanantaina ja viikon alkua värittää upea klassikko-ottelu Liverpoolin ja Arsenalin välillä. Molemmat ovat kahden kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä ja voitto tästä ottelusta veisi yhdeksään pisteeseen Leicesterin ja Evertonin seuraksi. Pool on kotona luonnollisesti isohko suosikki, sillä se on viimeksi hävinnyt valioliigaottelun Anfieldilla keväällä 2017. Joukkueet tulevat kohtaamaan toisensa uudestaan muutaman päivän päästä toisensa EFL Cupissa.

Liverpool voitti avauskierroksella Leedsin ja haki Chelsealta pisteet ottelussa, joka osaltaan ratkesi Bluesin punaiseen korttiin. Viikolla Pool murskasi EFL Cupissa Lincolnin 2-7 ottelussa, jossa se pelasi käytännössä kakkosmiehistöllä. Poolilla on hieman hampaankolossa Arsenalia kohtaan, sillä kuukausi sitten kauden avanneessa Community Shieldissä Gunners otti voiton pilkkujen jälkeen. Poolilta tästä ottelusta ovat poissa Alex Oxlade-Chamberlain, Jordan Henderson sekä Joel Matip.

Arsenalilla on ottelussa lukuisia poissaoloja, jotka kohdistuvat etenkin joukkueen alakertaan. Niinpä Mikel Arteta toivookin varmasti Kiernan Tierneyn olevan maanantaina pelikuntoinen. Myös Arsenal pelasi viikolla jämäcuppia raskaasti kierrätetyllä miehistöllä ja pudotti Leicesterin turnauksesta. West Hamilla oli viime viikonloppuna omat paikkansa Arsenalia vastaan, mutta Artetan pelisysteemi tuntuu tällä hetkellä sangen toimivalta.

Lyö vetoa ottelusta:

Poolin ja Gunnersin keskinäiset ottelut ovat olleet viihdyttäviä: viimeisessä seitsemässä ottelussa molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa. Valioliigan alkukausi on ollut maalirikas ja kaikki viittaa tässä samaan trendiin, joten vetosuositus lähtee runsasmaalisuudesta: Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,30.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

Kertoimet ottelulleLiverpool - Arsenal28.09.2020