Meteliä, savua ja soihtuja riittää Stadin derbyssä – todellinen spektaakkeli käynnissä, puolessa tunnissa nähty jo neljä osumaa!

© Kuva: Tuukka Ikkeläjärvi
Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!

Stadin derby on alkanut todella vauhdikkaasti. HIFK johtaa ensimmäisen puoliajan jälkeen yllättäen 3-1. Töölössä on käynnissä todellinen spektaakkeli.

HJK sai heti ensimmäisillä minuuteilla hurjan rynnistyksen kotijoukkueen maalille. Klubi pääsi kokeilemaan useaan otteeseen boksin sisällä, mutta joka kerta IFK:n pelaaja ehti eteen blokkaamaan. Samaisessa tilanteessa IFK:n toppari Joel Mero loukkaantui ja hänen tilalleen tuli Jukka Halme.

IFK käytti erinomaisesti paikkansa ottelun alussa. HJK hallitsi vahvasti peliä, mutta IFK iski tehokkaasti. Sakari Tukiainen puski IFK:n ensimmäisestä tilanteesta kotijoukkueen 1-0-johtoon jo 13. minuutilla.

Tunnelmaa Töölössä riittää. Kuva: Tuukka Ikkeläjärvi.

Vain muutama minuutti siitä, ja IFK iski jälleen. Ensimmäistä peliään HJK-paidassa pelaava tuore hankinta Markus Halsti antoi karmaisevan harhasyötön ja Joel Mattsson pääsi juoksemaan yksin kohti HJK:n maalia. Mattsson viimeisteli varmasti pallon ohi Hugo Keton.

HJK kavensi vapaapotkusta. Moshtagh Yaghoubi rikkoi ja HJK sai hyvästä paikasta vapaapotkun. Atomu Tanaka asettui pallon taakse ja laukoi muurin yli pallon Arnold Origin näppien kautta maaliin.

IFK:lle tuomittiin vajaan puolen tunnin kohdalla rangaistuspotku. Ivan Ostojic rikkoi boksissa ja erotuomari Mattias Gestranius vei pallon pilkulle, ehkä jopa hieman kevyesti. HJK:ta urallaan edustanut Moshtagh Yaghoubi laukoi pallon voimalla maaliin ja sai HJK:n kannattajat raivon valtaan.

Kuva: Tuukka Ikkeläjärvi.

Töölön jalkapallostadionilla tunnelma on erinomainen, vaikka koronarajoitukset ovat voimassa, ja otteluun voitiin myydä enintään 2 900 lippua. IFK:n kannattajapäädystä tuli soihtumeri ottelun alussa.

Tauolle mentiin lopulta IFK:n yllättävässä 3-1-johtoasemassa. HJK hallitsi palloa 56-prosenttisesti, mutta maalintekoyritykset meni tasan 5-5. HJK:lla oli yksi laukaus enemmän maalia kohti ensimmäisellä puoliajalla (5-4).


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!

Veikkausliigassa FC Lahti - MIFK! Käytä hyväksesi maistuva vetoidea ja talletusbonus!