Marseillen puolustaja Álvaro González on saanut tappouhkauksia Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Neymarin syytettyä häntä rasistisesta herjasta.

Álvaro ja Neymar olivat toistensa riesana sunnuntaina Ranskan Ligue 1:n Le Classiquessa. Joukkueiden tunteet kävivät kuumana läpi ottelun, ja lisäajalla erotuomari passitti punaisella kortilla suihkuun viisi pelaajaa. Yksi heistä oli Neymar, joka läimäytti Álvaroa takaraivoon. Ottelun jälkeen Neymar sanoi, että Álvaro nimitti häntä apinaksi.

[readmore from=PSG]

– Tietääkseni Álvarolla on kaikki hyvin, mutta hänen saamansa tappouhkaukset ovat oikeita. Olemme ilmoittaneet niistä poliisille, jonka käsissä asia on nyt. Nämä ovat tiettyjen tekojen ja syytösten seurausta, kommentoi Marseillen päävalmentaja André Villas-Boas ESPN:n mukaan.

– Me olemme meidän pelaajamme puolella. Molemmat joukkueet ovat samalla asialla, eli yrittävät selvittää totuuden. Mutta me olemme varmoja, että Álvaro ei ole rasisti. Temme kaiken mahdollisen, jotta totuus tulee selville.

– Myös Neymar on kohdannut aikanaan vääriä syytöksiä ja kärsinyt niistä.