Podcast: HJK:n kannattajilta täyslaidallinen joukkueelleen TPS-pelin jälkeen – päitä vaaditaan vadille: ”Tämän perusteella Koskela ei osaa valmentaa tuota joukkuetta”

© Kuva: Juha Tamminen

HJK hyytyi torstai-iltana TPS:n kanssa 2-2-tasapeliin. HJK:n kannattajien tuottamassa Nappulakengät-podcastissa annettiin kovaa kritiikkiä HJK:n esitykselle Turun Palloseuraa vastaan.

TPS nousi HJK:ta vastaan kahden maalin takaa tasoihin ottelun loppuhetkillä. HJK johti ottelua 2-0 aivan ottelun viimeisille minuuteille asti. Mika Ääritalo kavensi ottelun 87. minuutilla ja lopulta Rasmus Holma toi TPS:n tasoihin lisäajan toisella minuutilla. HJK:n osumista vastasivat Riku Riski ja Tim Väyrynen.

– Jos olen ihan rehellinen, niin tuo Klubin esitys ja sulaminen lopussa oli jotain sellaista, ettei oikein innosta edes harrastaa tällaista podcastin tekoa. Melkein tekisi mieli sanoa, että pitäkää tunkkinne, podcastin juontaja Tuomo sanoo heti alkuun.

Podcastin toinen ääni Eero komppaa todeten, että tällä hetkellä HJK:hon on vaikea motivoitua.

– Nyt on vaikea ajatella, että menisi katsomaan pelejä sillä fiiliksellä, että tästä voi tulla vielä jotain.

HJK on voittanut viimeisestä neljästä ottelustaan vain yhden. TPS:n ja Hongan kanssa HJK pelasi tasapelit ja Stadin derbyssä tuli tappio HIFK:lle. Ainoa voitto tuli Ilveksestä.

Podcastissa HJK:n tehottomuus maalipaikoissa nostettiin esiin. Monessa ottelussa HJK on tuottanut runsaasti maalintekopaikkoja, mutta viimeistely on ontunut. Viime aikoina HJK on menettänyt paljon tärkeitä pisteitä, kun omia tekopaikkoja ei ole hyödynnetty.

– Kuinka monta peliä muistat, että HJK on pelannut tällä kaudella niin, että matsi on ollut hallussa 90 minuuttia? Tuomo kysyy.

– Yhden matsin. KuPS:a vastaan vieraissa, Eero vastaa.

Tällä hetkellä HJK ei vaikuta kannattajien mukaan siltä, että se taistelisi tällä kaudella mestaruudesta. Usko mestaruuteen on todella koetuksella.

– Et voi voittaa mestaruutta, jos et pysty noilla tekopaikoilla voittamaan Tepsin tasoista divari-, hissijengiä. Ei mitään palaa, sitten kun kovat pelit alkavat, Tuomo tylyttää.

HJK:n päävalmentaja Toni Koskela harmitteli esitystä TPS:stä vastaan. Myös Koskela sai oman osansa kritiikistä.

– Pari nimeä tulee mieleen, jotka voisi heittää bussin alle ja sanoa, että pitäisi pystyä parempaan. Puhumattakaan valmennuksesta. Materiaali on edelleen ylivoimainen, Tuomo sanoo.

– Ainakin tämän pelin perusteella voi sanoa, että Koskela ei osaa valmentaa tuota joukkuetta niin, että toimisi. Tavallaan kaksi maalia pitäisi kyllä riittää ketä tahansa vastaan kotona tai vieraissa, mutta ehkä tässä pitää kyseenalaistaa henkistä kestävyyttä, kun ei pystytä pitämään nollaa tai pitämään kiinni voitosta, Eero komppaa.

Lopulta Tuomo kiteyttää varmasti monen HJK:n kannattajan tunnelmat tällä hetkellä.

– Selittäkää joku asia minulle niin, että se vie pahan oloni pois. Kertokaa, mikä meni vikaan ja luvatkaa, ettei se enää ikinä toistu.

Voit kuunnella Nappulakengät-podcastin tuoreimman jakson tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.