Parodiatilin hulvaton videopätkä Aki Riihilahdesta osui itse HJK-pomon silmiin: ”Tuntuisipa pettymyksen hetkellä edes näin hyvältä”

© Kuva: Juha Tamminen

HJK koki valtavan pettymyksen torstai-iltana, kun toiseksi viimeisenä sarjassa majaileva TPS nousi lisäajalla 2-2-tasapeliin Töölön jalkapallostadionilla. HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahdesta tehty lyhyt videopätkä osui myös itse Riihilahden silmiin.

Twitter-parodiatili Pöllöliitto twiittasi Riihilahdesta videon, jossa hän näytteli lyhytsarjassa Tunteet peliin. Videolla Riihilahti näyttelee dramaattisesti ja lausuu englanniksi: ”Ei voi olla totta!”.

– Helsingin Jalkapalloklubin toimitusjohtaja Aki Riihilahti kuvaili tuntemuksiaan Turun Palloseuraa vastaan pelatun ottelun jälkeen, Pöllöliiton twiitissä kuvailtiin videota humoristisesti.

Pöllöliitto-parodiatilillä on yli 4 000 seuraajaa Twitterissä, joten ei ihme, että myös Riihilahti näki tämän hupaisan twiitin. Riihilahti kiitteli meemistä ja kommentoi lyhyesti:

– Tuntuisipa edes näin hyvältä futisseurassa pettymyksen hetkellä, mutta töitä jatketaan silti heti aamusta. Kiitos meemist, Riihilahti vastasi.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Koskela todella pettynyt tulokseen

HJK:n päävalmentaja Toni Koskela oli todella pettynyt tasapeliin TPS:n kanssa. HJK johti ottelua 2-0 aina loppuhetkille asti. Mika Ääritalo kavensi pelin 87. minuutilla, ja Rasmus Holma toi turkulaiset tasoihin lisäajan toisella minuutilla.

– Meillä oli lukematon määrä maalipaikkoja, mutta tietysti kahden maalin pitäisi riittää kolmeen pisteeseen varsinkin, kun johdamme myöhään pelissä 2-0. Muutama huonosti puolustettu tilanne avasi vastustajalle mahdollisuuksia ottelun aikana, Koskela sanoi HJK:n nettisivuilla.

Tasapelillä voi olla vielä iso merkitys jopa mestaruustaistoon. HJK johtaa sarjaa yhden pisteen erolla Kuopion Palloseuraan, mutta KuPS:lla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna eurokiireiden takia.

– Lopussa olisimme voineet tehdä asioita pallollisena järkevämmin, mutta kyllä meidän on myös puolustettava paremmin. Meidän on oltava yksinkertaisesti huomattavasti parempia molemmissa bokseissa, Koskela totesi.

TPS:n leirissä usko oli koetuksella 0-2-tappioasemassa.

– Klubin toisen maalin jälkeen tuntui vähän jo siltä, että oliko se tässä, mutta ei kuitenkaan luovutettu ja taisteltiin loppuun asti. Peli kestää aina sen 90 minuuttia ja lisäajat päälle, TPS:n maalivahti Jere Koponen sanoi seuran nettisivuilla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.