Ranskan maajoukkueessa nuorin pelaaja sitten maailmansotien – Olivier Giroud ja Antoine Griezmann kipuavat maalitilastossa

© Kuva: Getty Images

Ranskan maajoukkue voitti tiistaina Nations Leaguen toisessa ottelussaan Kroatian maalein 4-2 (lue Nations Leaguesta lisää täältä). Numerot saattavat kuulostaa hyvin tutulta, sillä myös vuoden 2018 MM-finaali päättyi samoin numeroin Ranskan voittoon Kroatiasta. Maat ovat kohdanneet nyt seitsemän kertaa, eikä Kroatia ole voittanut peleistä ainuttakaan.

Maajoukkuedebyyttinsä ottelussa teki Rennes’n superlupaus Eduardo Camavinga, joka tuli kentälle 63. minuutilla N’Golo Kantén tilalle. Camavingaa on huhuttu viime aikoina muun muassa Real Madridiin, PSG:hen ja Bayern Müncheniin. Camavinga oli maajoukkueessa debytoidessaan vain 17 vuoden ja 303 päivän ikäinen – toisin sanoen Ranskan maajoukkuehistorian kaikkien aikojen kolmanneksi nuorin pelaaja ja nuorin sitten ensimmäisen maailmansodan.

Myös Ranskan maajoukkueen maalitilastossa nähtiin liikehdintää Olivier Giroud’n ja Antoine Griezmannin maalien myötä. Giroud teki pelissä uransa 40. maajoukkuemaalin ja on vain yhden maalin päässä Michel Platinin hallinnoimasta tilaston kakkospaikasta. Maalitilaston kärkinimi Thierry Henry on 51 maalillaan 11 maalin päässä.

Griezmannille tiistainen maali oli maajoukkueessa 31:s. Hän nousi Zinédine Zidanen rinnalle maalitilaston jaetulle vitospaikalle. Neljäntenä maalitilastossa on 34 maalia tehnyt David Trezeguet.

Nopeasti jalkapallomaailman topparieliittiin noussut Dayot Upamecano teki puolestaan Kroatian verkkoon maajoukkueuransa avausmaalin.

Juttua on muokattu 9.9. kello 10.25. Ranska pelasi ottelunsa tiistaina, ei maanantaina.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.