RoPS nappasi sarjakauden avausvoittonsa – FC Inter ja FC Honka tasapeliin

© Kuva: Juha Tamminen

Putoamistaistossa olevat FC Haka ja RoPS iskivät keskiviikkona yhteen Valkeakoskella.

Tuoreen päävalmentajansa Mikko Mannilan kanssa KuPS:ille viime viikolla hävinnyt RoPS nappasi Hakasta elintärkeän vierasvoiton maalein 2-0. RoPS:n maaleista vastasivat Enoch Banza ja pilkulta osunut Youness Rahimi.

Kyseessä oli RoPS:n kauden ensimmäinen täysi pistepotti. RoPS oli napannut ennen keskiviikkoa 16 sarjaottelustaan ainoastaan kaksi tasapelipistettä.

RoPS nousi voiton myötä kuuden pisteen päähän karsijan paikalla olevasta TPS:stä, jolla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Keskiviikkoinen vastustaja Haka on seitsemän pisteen päässä Mannilan miehistöstä.

Turussa FC Inter isännöi FC Honkaa illan huippuottelussa. FC Inter olisi tarvinnut kamppailusta voiton kuroakseen kiinni HJK:n ja KuPS:n etumatkaa, mutta ottelu päättyi lopulta maalittomaan tasapeliin.

Kuukausi sitten koettu derbytappio TPS:lle on aiheuttanut FC Interille todellisen henkisen lukon, sillä seura ei ole voittanut kyseisen tappion jälkeen otteluakaan. Kaksi ottelua vähemmän pelannut KuPS on kuuden pisteen päässä FC Interistä.

Illan muissa otteluissa Ilves haki täyden pistepotin Maarianhaminasta voitettuaan IFK Mariehamnin 2-0. FC Lahti kukisti SJK:n vieraskentällä 1-0.

Veikkausliiga jatkuu torstaina, jolloin HJK isännöi TPS:ää.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.