Schalken uudelle valmentajalle heti huonoja uutisia – luottopelaaja sylkäisi itselleen pitkän pelikiellon ja sakot

© Kuva: Getty Images

Schalken toppari Ozan Kabak on saanut Saksan jalkapalloliitto DFB:ltä viiden ottelun pelikiellon.

Turkkilaispuolustaja sai Schalken edellisessä sarjapelissä punaisen kortin kahden varoituksen seurauksena, mutta hänen pannaansa pidennettiin vielä neljällä pelillä, koska hän sylkäisi kohti Werder Bremen Ludwig Augustinssonia. Pelikiellon lisäksi DFB antoi 20-vuotiaalle Kabakille 15 000 euron sakon.

Augustinsson ja Werderin päävalmentaja Florian Kohfeldt pitivät Kabakin toimintaa törkeänä.

– Se ei ole mukavaa, sillä ei ole mitään tekemistä jalkapallon kanssa, sanoi Augustinsson Daily Starin mukaan.

– Tuollainen järjettömyys ei missään nimessä kuulu jalkapallokentälle, lisäsi Kohfeldt.

Ottelun jälkeen Kabak sanoi sosiaalisessa mediassa, ettei sylkäissyt tahallaan kohti Augustinssonia, mutta pahoitteli joka tapauksessa ruotsalaispuolustajalta.

– Haluan pyytää anteeksi Ludwig Augustinssonilta. En tehnyt sitä tahallani, se oli vahinko. En tähdännyt häneen, tv-lähetyksen kuvakulma antaa tilanteesta harhaanjohtavan käsityksen. En ole ikinä ennen tehnyt noin, enkä tee niin jatkossakaan, koska se on epäurheilijamaista. Tämä oli todella epäonnista. Mutta pyydän joka tapauksessa anteeksi Ludwigilta.

Schalke joutuu pärjäämään ilman Kabakia otteluissa RB Leipzigia, Union Berliniä, Borussia Dortmundia, Stuttgartia ja Mainzia vastaan. Schalke on aloittanut kautensa kahdella tappiolla. Negatiivinen kierre oli jatkunut jo niin kauan, että gelsenkircheniläis antoi toisen tappion jälkeen potkut päävalmentajalleen David Wagnerille ja pestasi hänen tilalleen Manuel Baumin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.