© Kuva: Juha Tamminen

Suomi – Wales: Siipirikkona Nations Leagueen

Kansojen liiga
Suomi – Wales
Torstai 03.09. klo 21:45

Nations League potkaistaan käyntiin torstaina. Suomi ja Wales ottavat yhteen tyhjällä Olympiastadionilla ottelussa, jonka piti olla EM-turnauksen jälkimaininkeja. EM-turnaus saadaan pelattua toivottavasti ensi kesänä ja nämä ottelut toimivat todella tärkeinä työkaluina Markku Kanervalle, kun joukkuetta kasataan itse kisoihin. Illan vastustaja Wales on kova nippu – moni muistaa edelleen joukkueen etenemisen EM-kisojen välieriin vuonna 2016.

Suomi nousi viimeksi Nations Leaguessa B-lohkoon, joten tällä kertaa vastustajat ovat poikkeuksetta laadukkaita. Tilanne ei ole helppo kenellekään, sillä viime maaotteluista on aikaa ja suuret sarjat ovat olleet viime viikot tauolla. Pelaajat eivät siis välttämättä ole parhaimmillaan. Lisäksi avauspeleihin valmistautumiseen varattu yhteinen aika on todella lyhyt, joten valmentajille tilanne on erityisen haasteellinen.

Huuhkajat ei lähde torstain otteluun kokoonpanon puolesta mitenkään optimitilanteesta: puolustuslinjasta puuttuu tärkeitä palasia Joona Toivion, Paulus Arajuuren ja Jukka Raitalan myötä. Myös Robin Lodin puuttuminen keskikentältä on paha isku. Walesin kokoonpanosta puuttuvat Ashley Williams, Aaron Ramsey, David Brooks ja Joe Allen. Vieraiden riveistä löytyy kuitenkin laatua ja laajuutta yllin kyllin Gareth Balen johdolla.

Lyö vetoa ottelusta:

Tämän viikon ottelut ovat mielenkiintoinen tasonmittaus Huuhkajille. Tyhjä stadion ja puutteet kokoonpanossa kääntävät valitettavasti ottelun suosikkiaseman Walesille. Kanerva joutuu ajamaan sisään vaihtoehtoisen kokoonpanon ja se voi tässä tilanteessa olla liian iso etu vieraille. Vetosuositus on Wales voittaa ottelun kertoimella 2,40.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.