UEFA:n Supercup nähdään myös ilmaiskanavalla – Simo Valakari liittyy C Moren studiotiimiin

© Kuva: Juha Tamminen

C More kertoo lehdistötiedotteessaan, että sen jalkapallolähetysten studiotiimiä vahvistaa jatkossa SJK:n ja Tromsøn entisenä valmentajana muistettava Simo Valakari. Valakari vieraili studiossa jo elokuussa ja liittyy nyt studioisäntä Petri Pasasen johtamaan vakioasiantuntijoiden riviin.

– Hienoa päästä mukaan C Moren joukkueeseen! Jo elokuussa nähtiin upeita pelejä, jotka tarjoilivat jalkapalloa parhaimmillaan: joukkuetaktisia yksityiskohtia, mielettömiä henkilökohtaisia suorituksia, draamaa, iloa ja kyyneleitä, Valakari kommentoi.

– Peetun ja muun studiotiimin kanssa haluamme välittää tulevalla kaudella katsojille mielenkiintoisen ja selkeän analyysin ottelusta ja sen ratkaisseista tekijöistä. Näin valmentajana odotan innolla alkavaa eurofutiskautta, uusien pelillisten trendien näkemistä ja niistä keskustelua.

Valakarin ohella C Moren asiantuntijatiimiin kuuluvat kaudella 2020-2021 Mikael ForssellAntti NiemiMika Väyrynen ja Sami Hyypiä. Otteluita selostavat Tuomas VirkkunenKim KallströmTero KarhuLauri KottonenNiki JuuselaJulius Sorjonen ja Teppo Laaksonen.

C More välittää tälläkin kaudella kaikki Mestarien liigan ottelut suomeksi selostettuina. Lisäksi kanavan tarjontaan kuuluvat kaikki Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelut.

Lähtölaukauksen C Moren eurokausi saa jo ensi torstaina, kun ohjelmistossa on UEFA:n Super Cup. Kello 22 alkavassa ottelussa kohtaavat Mestarien liigan voittaja Bayern München ja Eurooppa-liigan voittanut Sevilla. Ottelu pelataan Budapestissa. Siihen päästetään ensi kertaa sitten maaliskuun europeleissä myös rajoitetusti yleisöä. Ottelun yleisökapasiteetti on 20 000 katsojaa.

Ottelu näytetään myös ilmaiskanava Subilla. Subin lähetys pelistä alkaa kello 21.30 ja C Moren kello 21.

C Moren lähetykset Mestarien liigasta alkavat viimeiseltä karsintakierrokselta 22.-23. syyskuuta, eli jo tänään. Playoff-kierroksen toiset osaottelut pelataan ensi viikolla. Eurooppa-liigaan C More tulee mukaan 22.10. alkavassa lohkovaiheessa. Mestarien liigan lohkovaihe starttaa kaksi päivää aiemmin 20.10.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.