Viime vuonna Barcelonassa, nyt Italian kakkostasolla – tunnettu jalkapallokulkuri löysi uuden seuran

© Kuva: Getty Images

Ghanan maajoukkueen entinen keskikenttäpelaaja Kevin Prince-Boateng on tehnyt Italian toiselle sarjaportaalle nousseen AC Monzan kanssa sopimuksen, joka sisältää option yhdestä lisävuodesta.

Boateng, 33, siirtyy Monzaan sarjatasoa korkeammalta Fiorentinan joukkueesta. Hänen siirtonsa Serie B:n sarjanousijaan selittynee sillä, että Monzan omistaa Silvio Berlusconi ja seuran puheenjohtajana toimii Adriano Galliani, jotka olivat hankkimassa häntä AC Milaniin viime vuosikymmenen alussa.

Berliinissä syntynyt Boateng on tullut tunnetuksi jalkapallomaailman kiertolaisena, joka vaihtaa maisemaa tiuhaan tahtiin. Monza on jo hänen 13. seuransa ammattilaisurallaan. Aiemmin Boateng on pelannut Italian lisäksi myös Saksassa, Englannissa ja Espanjassa ja edustanut kaikenlaisia ja kokoisia seuroja. Vielä viime vuonna hän pelasi lainalla viisinkertaisessa Mestarien liigan voittajassa Barcelonassa.

Pääsarjatasolle tähtäävä Monza on panostanut joukkueeseensa isolla kädellä hankkimalla täksi kaudeksi toistakymmentä uutta pelaajaa. Kauden avausottelussaan Monza pelasi 0-0-tasapelin SPAL:n kanssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.