Valioliiga
West Bromwich – Chelsea
Lauantai 26.09. klo 19:30

Valioliigan kolmas kierros pelataan viikonloppuna. Sarjanousija West Bromwich isännöi lauantaina alkuillan pelissä Chelseaa ottelussa, jonka ennakkotunnelmat ovat lyhyesti tässä: WBA vaikuttaa Valioliigaan todella heiveröiseltä nipulta ja siirtomarkkinoilla mellastanut Chelsea hakee vielä itseään. Lauantaina nähdään, joko Chelskin peli alkaa kulkea.

West Bromwichin lähtö kauteen on ollut lohduton: Valioliigassa tuli selkeästi tauluun sekä Leicesteriltä että Evertonilta. Viikolla Championshipin Brentford pudotti WBA:n EFL Cupista pilkuilla, mikä voi toisaalta liigakauden kannalta olla hyväkin asia. Slaven Bilicin työsarkaa ei helpota, että joukkueessa on muutama loukkaantuminen ja lisäksi Kieran Gibbs kärsii pelikieltoaan.

Chelsea ei ole vielä vakuuttanut ensimmäisissä liigaotteluissaan, mutta viikolla EFL Cupissa se tuhosi Barnsleyn tennislukemin 6-0. Kai Havertz kunnostautui ottelussa hattutempulla. Joukkueelle tämä voitto antanee itseluottamusta, joka kieltämättä on tarpeen, sillä Liverpoolia vastaan lontoolaiset olivat suuren osaa ajasta melko neuvottomia. Frank Lampardin iloksi sairastupa alkaa pikkuhiljaa tyhjenemään. Lampardilla on kiire saada tuore hankinta Edouard Mendy tolppien väliin, sillä Kepa ei ole ollut kovin häävi kauden alussa.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka Chelsean konsepti ei ole vielä valmis, lataan vastapeliä Championship -tason WBA:lle. Jos vieraat saavat paletin kuntoon, lukemat voivat olla rumatkin ja vetosuositukseen kelpaa minimissään kahden maalin voitto: Aasialainen tasoitus, Chelsea -1.5 kertoimella 2,15.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO