AC Milan myi brassitaiturinsa Ranskaan 20 miljoonalla eurolla

© Kuva: Getty Images

Lyon kertoo hankkineensa keskikenttäpelaaja Lucas Paquetán AC Milanista viisivuotisella sopimuksella. AC Milan saa Brasilian maajoukkuepelaajasta 20 miljoonan euron korvauksen ja 15 prosentin osuuden hänen seuraavasta siirtosummastaan.

Paquetá, 23, aloitti ammattilaisuransa kotimaassaan kasvattajaseurassaan Flamengossa. Hänet valittiin Brasilian pääsarjan tähdistöön vuonna 2018 ennen kuin hän siirtyi lähes 40 miljoonalla eurolla Milaniin tammikuussa 2019.

Ura Italiassa alkoi lupaavasti, mutta Paquetá putosi hiljalleen pienempään ja pienempään rooliin. Alkaneella kaudella hän ei päässyt Milanin paidassa kentälle kertaakaan.

– Meille oli tärkeää saada iso hankinta, ja Lucas on sellainen, kommentoi Lyonin puheenjohtaja Jean-Michel Aulas lehdistötilaisuudessa.

– Me haluamme rakentaa vahvan joukkueen, ja tämä siirto on tärkeä osoitus siitä. Olemme iloisia, että saimme Paquetán tänne.

– Lucas tuntee jo osan joukkuekavereistaan, ja me olemme varmoja, että hän sopeutuu tänne hyvin. Tämä on mahtava siirto.

Paquetásta on povattu korvaajaa Lyonin omalle kasvatille Houssem Aouarille, joka on yhdistetty viime aikoina useisiin suurseuroihin ja etenkin Arsenaliin.