Valioliiga
Aston Villa – Leeds
Perjantai 23.10. klo 22:00

Valioliigakierros pyörähtää käyntiin jo perjantaina, jolloin vastakkain on kauden sensaatiomaisesti aloittanut Aston Villa sekä mallikkaasti valioliigakartalle palannut Leeds. Villan voittoputki on ollut merkittävä parannus viime kaudella säilymisestä taistelleen ryhmän pelaamiseen. Leeds haastaa kaikki joukkueet ennakkoluulottomalla taktiikallaan.

Villa kaatoi viime viikonloppuna Leicesterin Ross Barkleyn viime hetken maalilla. Ottelu oli erittäin tiukkaa ja tasaista pelaamista, eikä tasapeli olisi ollut missään nimessä vääryys. Leicester kärsi ottelussa poissaoloista, mutta ei Villan voittoa kannata silti väheksyä. Dean Smithin suojateilla on paketti pysynyt kiitettävästi kasassa koko alkukauden ajan. Tähän otteluun lähdetään todennäköisesti hyvin pitkälti samalla avauksella kuin Leicesteriä vastaan: Tom Heaton sekä Wesley ovat yhä sivussa.

Leeds pelasi maanantaina kelpo ottelun Wolvesia vastaan, muttei pystynyt käyttämään maalipaikkojaan hyväkseen. Marcelo Bielsan aggressiivinen prässi pistää vastustajat tiukoille, mutta riskitön tämä taktiikka ei ole. Leedsin maalihanat ovat kuivahtaneet kovan alun jälkeen ja Patrick Bamford kaipaisikin tukea hyökkääjäkavereiltaan tässä suhteessa. Wolves -ottelussa Leeds kärsi pahan menetyksen, kun Kalvin Phillips loukkasi olkapäänsä eikä ole tänään ringissä.

Lyö vetoa ottelusta:

Tiedossa on todella mielenkiintoinen ottelu, jossa maaliodottama on korkealla. Kaikella todennäköisyydellä Villan otteet tulevat tasaantumaan, mutta tapahtuuko ensimmäinen pistemenetys jo perjantaina, on kokonaan toinen juttu. Turvallisimmalta vetovaihtoehdolta tuntuu runsasmaalisuus: Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,69.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO