Barcelona kaatoi Juventuksen keskiviikkona Mestarien liigan huippukamppailussa. Torinossa pelattu ottelu päättyi lopulta lukemiin 0-2. Vauhdikkaassa ottelussa tapahtumia riitti alusta lähtien.

Barcelona aloitti ottelun todella terävästi. Sillä oli ensimmäisen kahden minuutin aikana peräti kolme maalipaikkaa. Ensiksi Lionel Messin laukaus blokattiin boksin sisällä, sen jälkeen Wojciech Szczesny torjui Miralem Pjanicin kaukolaukauksen ja Antoine Griezmannin laukaus puolestaan osui tolppaan.

Katalonialaiset siirtyivät kamppailussa johtoon 14. minuutilla Ousmane Dembelen maalilla. Ranskalaisen laukaus otti kimmokkeen Juventuksen pelaajasta, ja leijjaili takayläkulmaan.

Ottelun avausmaalin iskeneellä Dembelellä oli tuhannen taalan paikka tuplata vieraiden johto 35. minuutilla, mutta Szczesny venyi kuitenkin upeaan torjuntaan.

Kotijoukkueen Alvaro Morata iski kahdesti avausjaksolla pallon maaliin, mutta molemmilla kerroilla osuma hylättiin paitsiona. Espanjalaiskärki kruunasi ”hattutemppunsa” toisella jaksolla, kun häneltä hylättiin jo kolmas osuma VAR-tarkastuksen jälkeen paitsiona.

OptaJoe

@OptaJoe
13 - Álvaro Morata, who has had three goals ruled out for offside tonight against Barcelona, has been caught offside 13 times in the Champions League since the start of last season - only Timo Werner (also 13) can match his tally. ÁlVARo.

Toisella jaksolla tilanteita nähtiin molemmissa päissä useita, mutta ainoastaan Messi onnistui maalinteossa, rangaistuspotkusta kamppailun lisäajalla.

Juventuksen puolustaja Merih Demiral sai 85. minuutilla toisen keltaisen kortin myöhästyneen taklauksen myötä, ja sai näin ollen ulosajon.