Championship
Derby – Watford
Perjantai 16.10. klo 21:45

Maajoukkuetauko on lusittu ja perjantaina Englannissa pelataan Championshipiä. Vaikeasta alkukaudesta kärsinyt Derby ottaa mittaa Valioliigasta pudonneesta Watfordista. Neljän kierroksen jälkeen isännät ovat kolmella pisteellä niukasti putoamisviivan päällä, kun Watford on puolestaan kerännyt seitsemänteen sijaan oikeuttavat seitsemän pistettä.

Derby hävisi kolme ensimmäistä otteluaan, vaikkeivat vastukset olleet ennakkoon edes kovimmasta päästä. Voitto tuli vasta Valioliiga-pudokas Norwichista Wayne Rooneyn upealla vapaapotkumaalilla. Phillip Cocun suojatit olivat kylläkin ottelussa onnekkaita, sillä isännät olivat pelillisesti parempia ja Teemu Pukki liukastui suorittaessaan rangaistuspotkua. Cocu saa tähän peliin Jack Marriottin ja Max Birdin avaukseen, joten poissa on enää muutama pitkäaikaispotilas.

Watfordin ottelut ovat olleet hyvin kuivia, sillä neljässä pelissä on nähty yhteensä kolme maalia. Ennen maajoukkuetaukoa harvinaisen hyvän alkukauden pelannut Reading löi Hornetsit 1-0. Watford oli ensimmäisella jaksolla niskan päällä, mutta Reading meni ennen puoliaikaa johtoon. Toisella puolikkaalla Watford ei pystynyt enää haastamaan isäntiä samaan malliin. Tom Dele-Bashiru loukkaantui ottelussa ja on poissa useita kuukausia.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa kiinnostaa eniten vähämaalisuus. Derbyn David Marshall oli upeassa torjuntavireessä Norwich -pelissä ja Watford vaikuttaa lähtökohtaisesti vähämaaliselta joukkueelta. Vetosuositus on siis Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,78.