Chelsean keskikenttämies lainalle jo kolmannelle kaudelle peräkkäin – jälleen Italiaan

© Kuva: Getty Images

Serie A:n Napoli tiedotti maanantaina lainanneensa 26-vuotiaan keskikenttäpelaajan Tiemoué Bakayokon Chelseasta kaudeksi 2020-2021. Lainaan ei sisälly osto-optiota. Bakayokolla on Chelsean kanssa sopimusta vuoteen 2022.

Bakayokolle laina on jo kolmas perättäinen. Viime kauden hän vietti Ligue 1:n AS Monacossa ja toissa kauden Serie A:n AC Milanissa.

Myös tällä kaudella Bakayokoa huhuttiin aiemmin AC Milaniin, mutta Milan onnistuikin nappaamaan samaan rooliin 20-vuotiaan superlupauksen Sandro Tonalin.

Chelsea hankki Bakayokon Monacosta kesällä 2017 peräti 40 miljoonan euron siirtosummalla. Chelseassa Bakayoko on pelannut vain yhden kauden, kauden 2017-2018. 43 ottelussa Chelseassa Bakayoko on tehnyt kolme ja syöttänyt kolme maalia.