Koko Suomea koetellut koronaviruspandemia iski hiljattain kyntensä myös Ykkösessä pelaavaan Vaasan Palloseuraan. Viikko sitten VPS tiedotti, että edustusjoukkueesta on löytynyt jopa neljä koronatartuntaa.

Kuun alussa tartuntoja oli vain yksi, mutta sekin riitti siirtämään VPS:n kauden viimeiset kotiottelut IF Gnistania ja FC KTP:ta vastaan myöhemmälle ajankohdalle joukkueen karanteenin vuoksi.

Nyt VPS valmistautuu kuitenkin pelaamaan kyseiset ottelut pois alta lokakuun lopulla – ja vieläpä täysin ennennäkemättömissä olosuhteissa.

Viranomaiset ovat suoneet VPS:lle luvan tuoda vain 10 kannattajaa kyseisiin ”Lockdown-otteluihin” niin, että heidät on kaikki sijoitettu omiin katsomolohkoihin ympäri Elisa Stadionia.

Vaasalaisseura on kyseisen linjauksen myötä asettanut kaikki 10 lippua huutokaupattavaksi Huuto.net -sivustolle, josta korkeimmat tarjoajat voivat napata istumapaikat itselleen.

Sen lisäksi, että lipun ostava kannattaja pääsee katsomaan VPS:n ottelua loppuunmyydyllä Elisa Stadionilla, nimetään koko katsomolohko ottelua varten katsojan mukaan.

Vaasan Palloseura

@VPS1924

Vaasan Palloseura

@VPS1924
#Vepsu:n kahteen viimeiseen #Ykkönen kotiotteluun @IFGnistan1924 ja @KTPKotka voidaan viranomaismääräysten vuoksi ottaa maksimissaan 10 katsojaa.

#seuraaraitaa #VaasaVasa #Vaasa #Vasa
🔥 ELISA TÄYTEEN! 🔥

Tarjolla on nyt uniikki mahdollisuus ottaa LOHKO HALTUUN ja nähdä VPS:n kotiottelu loppuunmyydyllä Elisa Stadionilla turvallisesti!

Molemmissa peleissä Stadionin 10 katsomolohkoon otetaan yksi katsoja. Katsomolohko nimetään katsojan mukaan.

Lipun hintaan sisältyy myös useita VPS:n fanituotteita, sekä juoma- että ruokatarjoilu kasvomaskeja unohtamatta.

VPS isännöi Gnistania sunnuntaina 25. lokakuuta ja KTP:tä keskiviikkona 28. lokakuuta. Gnistan-kamppailun lippupakettien lähtöhinnat ovat asetettu 50 euroon, ja jokaisesta kymmenestä lipusta on jo tehty vähintään yksi tarjous.