Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara nähdään tänään, lauantaina, Rangersin avauskokoonpanossa, kun joukkue vierailee Celticin luona Skotlannin pääsarjassa.

Glasgow’n paikallispeli, eli Old Firm, alkaa kello 14.30 ja näkyy suorana V Sport Urheilulla sekä Viaplayssa.

Kamara, 24, menetti muutaman kierroksen jälkeen hetkellisesti paikkansa Rangersin avauksessa, mutta valtasi sen nopeasti takaisin sauman saatuaan. Hän on pelannut täydet minuutit Rangersin neljässä edellisessä pelissä, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Juuri päättyneellä maajoukkuetauolla Kamara esiintyi jälleen hienosti maajoukkuepaidassa, kun Suomi voitti Nations Leaguessa Bulgarian ja Irlannin. Harjoitusottelussa Puolaa vastaan hän tuli tunnin kohdalla kentälle, kun Huuhkajat hävisi kokeellisella ryhmällä murskalukemin 1-5.

Rangers on kymmenen pelin jälkeen Skotlannin liigan piikkipaikalla, mutta ottelun vähemmän pelannut Celtic on sitä vain pisteen perässä. Rangersin avauksessa pelaa myös Helsingin Jalkapalloklubin entinen tähtihyökkääjä Alfredo Morelos.