Huuhkajien Nations League -ottelut näkyvät suorina maksuttomilla kanavilla

© Kuva: Getty Images

Iloisia uutisia Huuhkajien ystäville; tulevia Nations League -pelejä voi seurata suorina perinteisestä lineaarisesta televisiosta ilman maksullisia kanavapaketteja. Aiemmin Suomen ottelut ovat olleet nähtävissä ilmaiseksi vain Viafree-suoratoistopalvelusta, josta ne näkyvät myös jatkossa.

Suomen ja Bulgarian välinen vääntö tulevana sunnuntaina nähdään JIM-kanavalla, kun taas seuraavana keskiviikkona pelattava kotiottelu Irlantia vastaan Nelosella.

Nelonen Median kanavat esittävät suorina ja suomeksi selostettuina kaikkiaan viisi Huuhkajien koitosta loppuvuoden 2020 aikana.

– Meillä on ollut ilo ja kunnia olla mukana Huuhkajien matkassa UEFA Nations Leaguen alusta alkaen. Viime vuonna koimme ennennäkemättömän futishuuman, joka huipentui Huuhkajien EM-kisapaikan varmistumiseen Helsingin marraskuisessa illassa. On mahtavaa päästä tarjoamaan Huuhkajien-otteluita Viaplayn viihdyttävine ja asiantuntevine studioineen nyt myös Nelosen kanavien kautta. Hienoja hetkiä luvassa kaikille katsojille, NENT Groupin vastaava tuottaja Ville Klinga kommentoi.

– Historiallisen EM-kisapaikan varmistaneiden otteluiden jälkeen meillä on ilo lennättää Huuhkajat jälleen Nelosen kanaville ja Ruutuun. Jalkapallo elää poikkeusajan haasteista huolimatta nousukauttaan ja Huuhkajat ovat Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan rinnalla kotimaisen futiksen lippulaivoja kanavillamme, Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso totesi.

Huuhkajien ottelut sekä muut UEFA Nations League -ottelut studiolähetyksineen ovat nähtävissä myös V sport -kanavilla ja Viaplayssa.

Tänään, keskiviikkona, pelattava Puola-Suomi-harjoitusottelu näkyy sen sijaan vain V Sportin kanavilla, Viaplayssa sekä Viafreessä.

Nations League -ottelut Nelonen Median kanavilla

Su 11.10. klo 19.00 Suomi – Bulgaria, selostajana Mikko Innanen, Jim
Ke 14.10. klo 19.00 Suomi – Irlanti, selostajana Ville Kuusinen, Nelonen
Ke 11.11 klo 22.10 Ranska – Suomi (A-maaottelu)
Su 15.11. klo 21.45 Bulgaria – Suomi
Ke 18.11. klo 19.00 Wales – Suomi

Lähde: Nelonen Median tiedote