Kuopion Palloseura ja hyökkääjä Gentjana Rochi ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen, joka sisältää seuran option yhdestä lisävuodesta.

Pohjois-Makedoniasta kotoisin oleva Rochi, 26, pelaa toista kauttaan KuPS:ssa edustettuaan aiemmin Jyväskylän Pallokerhoa. Hän on pelannut Suomen pääsarjassa 78 ottelua tehden niissä yhteensä 67 maalia. Rochi johtaa Kansallisen Liigan tämän kauden maalipörssiä 16 osumallaan.

– Allekirjoitin pitkän pelaajasopimuksen siksi, että olen nauttinut olla Kuopiossa ja pelata Kuopion Palloseurassa. Uskon että paras on meillä vielä edessä. Me emme ole vielä yltäneet parhaimmalle tasollemme, mutta me olemme löytäneet oikean tien voittaaksemme sen minkä me haluamme. Olen erittäin keskittyneesti puskenut itseäni täysillä eteenpäin haluten voittaa pokaaleja, kommentoi Rochi KuPS:n sivuilla.

– KuPS on jalkapalloseurana opettanut minua paljon. Seura on mennyt tällä kaudella eteenpäin ja on tehnyt paljon uusia pelaajahankintoja. Paljon asioita on täällä muuttunut ja seura pyrkii pääsemään ylöspäin seuraavalle tasolle. Me haluamme olla paras seura Suomessa.

KuPS on 16 ottelun jälkeen Kansallisessa Liigassa kolmantena, viisi pistettä perässä Åland Unitedia ja Tikkurilan Palloseuraa.

KuPS Naisten edustusjoukkue

@KuPSNaiset
"Me haluamme olla paras seura Suomessa."

Suomen kenttien kovin maalitykki Gentjana Rochi jatkaa Kuopiossa 2+1 vuotisella pelaajasopimuksella. 💪

📰 TIEDOTE: kups.fi/fi/uutiset/maa… #KuPS #kansallinenliiga